reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
@Magdalena S witamy i gratulacje ja już 6tydz(5t3d) też odliczam już dni do wizyty

Super [emoji7][emoji7] daj znać jak będziesz po wizycie [emoji847]
Jak liczycie tydzień ciąży ? Mi na teście pokazuje 2-3 tydzień i faktycznie od zabiegu minęło 2.5 tygodnia, lekarz tez liczy od dnia zabiegu, pomimo, że cykle miałam regularne. Miesiączkę miałam 1.3 i tak się zastanawiam [emoji848]

Ostatnia edycja:
Witam i ja. dzisiaj tryskam humorem i mam te moc:-) jeszcze troszke plamie po tej cytologii i tak sie zastanawiam ile to potrwa

Cześć Ja też grudniowa, z tego co póki co wyliczył kalkulator i ja . Dwa testy zrobione w odstępie kilku dni mówią, że pierwszy raz w życiu będę mamą. To 5-ty tydzień. Myślicie, żeby iść do lekarza jak najszybciej, czy poczekać jeszcze tydzień?

Cześć Ja też grudniowa, z tego co póki co wyliczył kalkulator i ja . Dwa testy zrobione w odstępie kilku dni mówią, że pierwszy raz w życiu będę mamą. To 5-ty tydzień. Myślicie, żeby iść do lekarza jak najszybciej, czy poczekać jeszcze tydzień?
Poczekaj nawet 2 jeżeli nic się nie dzieje wtedy zobaczysz już serduszko. Moja doktor zawsze mówi że najlepiej koło 7 tyg przyjść jak nic się nie dzieje

Witam dziewczynki [emoji274]
U mnie dzisiaj pobudka o 5:30 ale leżałam do 7:30 jak wstałam to zaliczyłam toaletę na szczęście tylko mdłości, okropne uczucie ciągnięcia... [emoji849][emoji849]

reklama
Do góry