Olineekg
Fanka BB :)
Mi taki wyszedł jak już byłam w ciąży 8-9 dni po owulacji, na teście ciążowym była bardzo słaba kreska
U mnie kreski żadnej.. mimo tego, że bardzo próbuje się jej dopatrzyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi taki wyszedł jak już byłam w ciąży 8-9 dni po owulacji, na teście ciążowym była bardzo słaba kreska
Poczekaj do dnia @ albo nawet kilka dni po terminie zrób ciążowy trzymam kciuki by coś pokazałU mnie kreski żadnej.. mimo tego, że bardzo próbuje się jej dopatrzyć.
Może jutro będzie. Jaka masz czułość testu? wU mnie kreski żadnej.. mimo tego, że bardzo próbuje się jej dopatrzyć.
Może jutro będzie. Jaka masz czułość testu? w
Zrób jutro z samego rana tylko czułość koniecznie 10 ... Ja robiłam dwa dni po właśnie 10 i ledwie cień cienia .... Pojechałam na Betę i tylko 6,5 a od 5 ciąża więc cud że test cokolwiek wykazał z moczu .... Polecam testy facelle paskowe najtańsze z Rossmanna25mIU/ml taki miałam akurat po poprzednim cyklu..
Ja poszlam od razu ale zrobil mi tylko beta no i badanie mialam na ktorym jeszcze nic nie wyszlo. Jedyne co to dal mi zlecenie na reszte badan krwi i mam z wynikami isc 17.04Cześć Ja też grudniowa, z tego co póki co wyliczył kalkulator i ja . Dwa testy zrobione w odstępie kilku dni mówią, że pierwszy raz w życiu będę mamą. To 5-ty tydzień. Myślicie, żeby iść do lekarza jak najszybciej, czy poczekać jeszcze tydzień?
Ja na nfzKochane które z Was będą chodzić prywatnie do lekarza i na NFZ?
Woow piekne beta ja na razie tez sie czuje dobrzeWitam, odebralam właśnie betę wynik 8271. Objawów na razie mało, czasem delikatne mdłości i oby tak zostało
Zrób jutro z samego rana tylko czułość koniecznie 10 ... Ja robiłam dwa dni po właśnie 10 i ledwie cień cienia .... Pojechałam na Betę i tylko 6,5 a od 5 ciąża więc cud że test cokolwiek wykazał z moczu .... Polecam testy facelle paskowe najtańsze z Rossmanna