reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Hej dziewczyny [emoji5]
Ciąża po 4 iui wczoraj testowałam [emoji16][emoji16]
IMG_0882.JPG

Wizytę w szpitalu mam dopiero 30.4
Mam nadzieje, że nie zwariuje do tego czasu [emoji86]
A jak u Was? Jak samopoczucie ?
W którym tygodniu jesteście?
Pozdrawiam [emoji8]

reklama
Hej dziewczyny [emoji5]
Ciąża po 4 iui wczoraj testowałam [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 959069
Pozdrawiam [emoji8]
Super krzyzyk:-) spokojnie będziemy wariowac razem bo ja mam wizyte 25

Hej mam nadzieję że tez będę mogła do was dołączyć . Staramy się z mężem o trzecie maleństwo już 7 cykl . Owulacja była 21.03 potwierdzona przez USG dzisiaj poleciało mi trochę krwi jest to 8 dzień po owu więc mam nadzieję że to plamienie implantacyjne a wczoraj wieczorem strasznie bolał mnie krzyż na dole . Nigdy nie miałam plamien około owulacyjnych. Ale i w dwóch poprzednich ciążach nie miałam też plamien implantacyjnych dlatego się trochę przestraszyłam jak zobaczyłam ta krew . @ mam dostać 5 kwietnia więc narazie czekam :biggrin2:

Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]

Hej dziewczyny [emoji5]
Ciąża po 4 iui wczoraj testowałam [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 959069
Pozdrawiam [emoji8]
Gratuluję:)spokojnie my tu wszystkie warjujemy;)Ja jestem 6tydz(5+5).Dzisiaj brak mocy chyba przez pogodę:)

Ja miałam w ciągu dnia taki moment, że prawie zasnęłam w pracy przy biurku , ale niestety szef siedział obok
emoji85.png

A ogólne samopoczucie jest ok:)
Ja miałam w ciągu dnia taki moment, że prawie zasnęłam w pracy przy biurku , ale niestety szef siedział obok [emoji85]
A ogólne samopoczucie w porządku ?
Ogólnie jest ok:)hormony szaleją haha chwilami

reklama
Do góry