reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny, wracam z wizyty z wieściami! Jest pęcherzyk, plamienia może od leków przeciwzakrzepowych, może od łyżeczkowań. W pęcherzyku nie ma nic, oprócz jakieś plamki. Czy któraś z was może jest ekspertem od usg? Czy to jest normalne, ze na tym etapie nie ma jeszcze zarodka? Ciąża młodsza na pewno od terminu OM o co najmniej jakiś tydzień. Następna wizyta za tydzień.
IMG_4676.JPG

reklama
Cześć dziewczyny, wracam z wizyty z wieściami! Jest pęcherzyk, plamienia może od leków przeciwzakrzepowych, może od łyżeczkowań. W pęcherzyku nie ma nic, oprócz jakieś plamki. Czy któraś z was może jest ekspertem od usg? Czy to jest normalne, ze na tym etapie nie ma jeszcze zarodka? Ciąża młodsza na pewno od terminu OM o co najmniej jakiś tydzień. Następna wizyta za tydzień. Zobacz załącznik 958371
Myślę że same ramy implantcji mogą dać ciążę młodsza. W drugiej ciąży spadek implantacyjny miałam w 6dpo a w tej w 10 i 11 to dość duża odległość. Poczekaj cierpliwie na następne badanie i wszystko sie wyjaśni.

Cześć dziewczyny, wracam z wizyty z wieściami! Jest pęcherzyk, plamienia może od leków przeciwzakrzepowych, może od łyżeczkowań. W pęcherzyku nie ma nic, oprócz jakieś plamki. Czy któraś z was może jest ekspertem od usg? Czy to jest normalne, ze na tym etapie nie ma jeszcze zarodka? Ciąża młodsza na pewno od terminu OM o co najmniej jakiś tydzień. Następna wizyta za tydzień. Zobacz załącznik 958371
Pewnie jak ciaza młodsza to tak może być ja tak z synem miałam pierwszym.

Powiem wam dziewczyny że ja w tej ciąży czuje wewnętrzny spokój w związku z nią nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie martwię się zupełnie. Z najmłodszym latalam na bete badania wcześniej że tylko sam pęcherzyk było widać.
W ciąży październiku strasznie się bałam czułam że coś jest nie tak.
Ale obecnie totalny spokój musi być wszystko dobrze

Pewnie jak ciaza młodsza to tak może być ja tak z synem miałam pierwszym.

Powiem wam dziewczyny że ja w tej ciąży czuje wewnętrzny spokój w związku z nią nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie martwię się zupełnie. Z najmłodszym latalam na bete badania wcześniej że tylko sam pęcherzyk było widać.
W ciąży październiku strasznie się bałam czułam że coś jest nie tak.
Ale obecnie totalny spokój musi być wszystko dobrze
W ciąży która straciłam we wrzesniu mialam jak Ty. Od poczatku czułam ze cos jest nie tak.

Cześć laski! Na początku bardzo Wam wszystkim gratuluje i trzymam kciuki!
Tydzień temu powinnam dostać okres, ale zamiast tego, po raz pierwszy zobaczyłam ma teście upragnione 2 kreseczki! Aż mnie zemdliło ze strachu
Internety pokazują termin na przełom listopada i grudnia, wiec postanowiłam do Was dołączyć.
OM miałam 21.02, a owu chyba 10.03. Cykle mam trochę dłuższe, bo 32-34 dniowe. Betę zrobiłam 26 i 28.03 i wyszło 513 i 1170. Ucieszyłam się ze ładnie rośnie, ale
wczoraj byłam u gina, zrobił mi usg i powiedział ze widać pęcherzyk, ale jest trochę za malutki, bo ma tyko 0,23 cm :( strasznie się zmartwiłam. Może za wcześnie poszłam do lekarza?
Widze ze jesteśmy na tym samym poziomie tylko ja mam batdzo niskie wartosci bhcg ale wazne jest to ze przyrasta takze czekam. Teraz w czwartek wizyta mam nadzieję że cos zobacze. Ja mialam om. 22.02 a owu 11:-)

reklama
Do góry