reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Tak ;) może pokazać, ale pozytywny owulacyjny może nie oznaczać ciazy ;) taki psikus

Ja właśnie robiłam dwa dni temu(11dpo) i na LH teście dwie solidne krechy (poziom taki 0.60) gdzie dwa dni wstecz duzo niżej (0.10) . Test pozytywny ciążowy 10dpo :) , dwa dni później również i teraz czekam do 3/04 na taki oficjalny test ciążowy i przy okazji zrobię LH z czystej ciekawości ;)
Ja czekam do 5.04 powinna być @ chociaż mam nadzieję że jednak jej nie będzie to już po cichu mogę ci gratulować :-) :)

reklama
Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć, lecz jeszcze nie wiem czy to ten czas :)
Powinnam dostać @ w czwartek 28.03 I do tej pory cisza. Staram się z partnerem o dziecko, lecz w związku z tym, że brał on testosteron można powiedzieć, że był bezpłodny lecz jakiś cień szansy był. Miesiączki miałam zawsze regularnie, ostatnia 28.02-3.03. W czasie planowanej @ pobolewał mnie brzuch, a do tej pory wycieka mi taka biała wydzielina. Robiłam dziś nad ranem test, lecz wyszedł negatywny. Poszłam rano zbadac betę i czekam na wynik.. strasznie się stresuje, bo pragnę dziecka i już się nakreciłam, że to już ciąża!
Wiem, że nie jesteście wróżkami ale jak myślicie...?
Trzymam kciuki żeby się udało daj znać jak będziesz miała wyniki

Ja dzis kupiłam drugi test bo dalej uwierzyć nie mogę normalnie i teraz to takie ciemne krechy że nie ma wątpliwości
20190401_105444.jpg

Za wszystkie oczekujące trzymam kciuki.

Moja mamuska się domyslila że coś jest na rzeczy ona ma chyba jakiś radar ciążowy hehe więc jako jedyna z rodziny wie i moje przyjaciółki

Ja dzis kupiłam drugi test bo dalej uwierzyć nie mogę normalnie i teraz to takie ciemne krechy że nie ma wątpliwości Zobacz załącznik 957934

Moja mamuska się domyslila że coś jest na rzeczy ona ma chyba jakiś radar ciążowy hehe więc jako jedyna z rodziny wie i moje przyjaciółki
Gratulacje! Mamy tak maja moja mieszka ode mnie 25km dalej a telepatycznie wie co sie dzieje [emoji1787]

Ja dzis kupiłam drugi test bo dalej uwierzyć nie mogę normalnie i teraz to takie ciemne krechy że nie ma wątpliwości Zobacz załącznik 957934

Gratuluje piekne dwie kreseczki mam nadzieję że ja też takie zobaczę :-) :)

Cudowny! Też bym chętnie zrobiła jeszcze jeden żeby mieć na pamiątkę, ale w poprzedniej ciąży (tej poronionej) zrobiłam taki w piatek równo 6t0d a w sobote poroniłam i jakoś teraz sie boję.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze bety.

Ależ mnie mdli dzisiaj, ale cieszę sie z każdego objawu :)

Gratulacje [emoji16] Mnie odwiedzili teściowie dzień przed testowaniem, czyli w 9 dpo i pytali czy jestem w ciąży, bo mam zmęczone oczy! Czyli wiedzieli jeszcze przede mną [emoji23]

reklama
Co do radaru ciążowego ja też zawsze wiem jak ktoś w moim otoczeniu zaciazy. Po oczach poznaje i buzia inna odrazu jest [emoji14] haha glupio to brzmi

Do góry