reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Tak wiem mam go brać do dnia spodziewanej miesiączki potem do lekarza ale też niema co za wcześnie iść bo nie będzie nic widać jeszcze
Ja tak mam z luteiną, miałam brać od 3go dnia wyższych temeratur 10dni i test jak wychodził negatywny to ostawialam, a jak wyszedł pozytywny to biorę dalej.

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy to prawda że test owulacyjny może wykryć ciążę wcześniej od testu ciążowego ?
Tak, w moim przypadku wyszedł test owulacyjny prawie dodatni ( kreska delikatnie słabsza niż kontrolna)co skłoniło mnie do zrobienia testu ciążowego gdzie była ledwo widoczna kreska

Witajcie. Ja się nieśmiało witam czekam jeszcze na wyniki bety dzisiaj wieczorem będą a mój test Wam pokażę póki co wydaje mi się że jest mega bladzioch :) okres się spóźnia drugi dzień jestem dobrej myśli bo mam już lekkie objawy :)

Załączniki

• IMG_20190401_082819.jpg
    IMG_20190401_082819.jpg
    622,3 KB · Wyświetleń: 148
  • IMG_20190401_082655.jpg
    IMG_20190401_082655.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 150
  • IMG_20190401_082728.jpg
    IMG_20190401_082728.jpg
    990,6 KB · Wyświetleń: 145
Kurcze było by zbyt piękne, niechce się nakrecam [emoji24]
Jeżeli @przyjdzie kochana to w następnym cyklu wyluzuj całkowicie....ja w październiku poronilam i do stycznia co miesiąc się katowałam:)z myślą,że się udało i zawsze @przychodziła i rozczarowanie aż w końcu powiedziałam sobie nie może tak być i odpuściłam wyluzowałam i się udało:)także trzymam mocno kciuki jeszcze nic straconego w tym cyklu :)czekamy razem z Tobą:)nikt inny Ciebie nie zrozumie jak My kobiety:)

Dziewczyny a powiedzcie mi czy to prawda że test owulacyjny może wykryć ciążę wcześniej od testu ciążowego ?

Tak ;) może pokazać, ale pozytywny owulacyjny może nie oznaczać ciazy ;) taki psikus

Ja właśnie robiłam dwa dni temu(11dpo) i na LH teście dwie solidne krechy (poziom taki 0.60) gdzie dwa dni wstecz duzo niżej (0.10) . Test pozytywny ciążowy 10dpo :) , dwa dni później również i teraz czekam do 3/04 na taki oficjalny test ciążowy i przy okazji zrobię LH z czystej ciekawości ;)

reklama
Do góry