reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
A ja wróciłam właśnie od lekarza, dał skierowania na badania, przepisał acard ze względu na wcześniejsze poronienie no i czekamy na wyniki i USG... Oby tym razem było wszystko dobrze ☺

Witam dziewczyny. Mam 32 lata i 5letniego syna. Mój termin wypada na 3.12. wg wyliczeń z Internetu. Ale chyba będzie później. Moja beta obecnie wynosi 362. Wzrosła w przeciągu 4 dni z wyniku 29. Jednak obawiam się od samego początku jak się dowiedziałam, bo od 6 dni mam krwawienia. Nie są tak obfite jak okres, nic mnie tez nie boli. Oczywiście byłam u lekarza zaraz na trzeci dzień, ale nic nie było widać. Powiedziała, że może być to ciąża biochemiczna, ale czy będą by mi rosła? O dzidzia staraliśmy się ponad 3 lata. W czwartek mam być u lekarza znowu. I w środę chyba znów zrobię będę, żeby sprawdzić czy rośnie.

Witam dziewczyny. Mam 32 lata i 5letniego syna. Mój termin wypada na 3.12. wg wyliczeń z Internetu. Ale chyba będzie później. Moja beta obecnie wynosi 362. Wzrosła w przeciągu 4 dni z wyniku 29. Jednak obawiam się od samego początku jak się dowiedziałam, bo od 6 dni mam krwawienia. Nie są tak obfite jak okres, nic mnie tez nie boli. Oczywiście byłam u lekarza zaraz na trzeci dzień, ale nic nie było widać. Powiedziała, że może być to ciąża biochemiczna, ale czy będą by mi rosła? O dzidzia staraliśmy się ponad 3 lata. W czwartek mam być u lekarza znowu. I w środę chyba znów zrobię będę, żeby sprawdzić czy rośnie.
3mam kciuki nie wiem jak objawia sie ciaza biochemiczna. Myślałam ze bolem jajnika i brzucha ale moze sie myle

Z bólem to chyba jest ciąża pozamaciczna. Nie wiem. Ginka powiedziała, że może być tak i tak. Ale boję się strasznie tego krwawienia. Bo jeżeli to miałby być okres to teoretycznie dziś to już prawie n8e powinno być

reklama
Z bólem to chyba jest ciąża pozamaciczna. Nie wiem. Ginka powiedziała, że może być tak i tak. Ale boję się strasznie tego krwawienia. Bo jeżeli to miałby być okres to teoretycznie dziś to już prawie n8e powinno być
Hm 3mam kciuki! [emoji846] oby bylo wszystko dobrze

Do góry