MamaT
Fanka BB :)
Czarownica jednym slowemCo do radaru ciążowego ja też zawsze wiem jak ktoś w moim otoczeniu zaciazy. Po oczach poznaje i buzia inna odrazu jest [emoji14] haha glupio to brzmi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarownica jednym slowemCo do radaru ciążowego ja też zawsze wiem jak ktoś w moim otoczeniu zaciazy. Po oczach poznaje i buzia inna odrazu jest [emoji14] haha glupio to brzmi
Proponowalabym ukryc dane typu pesel, adresPowodzenia i trzymam kciuki)
Zamaż dane na zdjęciu. Beta jest bardzo mała. Jesteś dużo przed terminem @?Haha mega swieżak jestem moje wyniki Bety za dwa dni powtórka czy przyrasta dobrze ....
Bardzo malutko chyba trafilas na implantacje niedawno. Co do peselu to ma tu kolezanka racje. Lepiej nie chwalic sie danymy [emoji6]Haha mega swieżak jestem moje wyniki Bety za dwa dni powtórka czy przyrasta dobrze ....
3mam kciuki nie wiem jak objawia sie ciaza biochemiczna. Myślałam ze bolem jajnika i brzucha ale moze sie myleWitam dziewczyny. Mam 32 lata i 5letniego syna. Mój termin wypada na 3.12. wg wyliczeń z Internetu. Ale chyba będzie później. Moja beta obecnie wynosi 362. Wzrosła w przeciągu 4 dni z wyniku 29. Jednak obawiam się od samego początku jak się dowiedziałam, bo od 6 dni mam krwawienia. Nie są tak obfite jak okres, nic mnie tez nie boli. Oczywiście byłam u lekarza zaraz na trzeci dzień, ale nic nie było widać. Powiedziała, że może być to ciąża biochemiczna, ale czy będą by mi rosła? O dzidzia staraliśmy się ponad 3 lata. W czwartek mam być u lekarza znowu. I w środę chyba znów zrobię będę, żeby sprawdzić czy rośnie.
Hm 3mam kciuki! [emoji846] oby bylo wszystko dobrzeZ bólem to chyba jest ciąża pozamaciczna. Nie wiem. Ginka powiedziała, że może być tak i tak. Ale boję się strasznie tego krwawienia. Bo jeżeli to miałby być okres to teoretycznie dziś to już prawie n8e powinno być