reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

U mnie 18.12 :) Ja dziś wyleguję się jak foka... Foka że straszną zgagą ;) do tego walka z zapaleniem i cukier wysoki... Do skontrolowania... W górnych granicach... Dbam o dietę ale ochota na słodkości ogromna! najważniejsze że nadciśnienie zniknęło i że maleńka jest zdrowa i wesoło podskakuje od rana :) jest już z nią fajna interakcja przez brzuszek. Wracając do samopoczucia w porównaniu do pierwszych 4 miesięcy spedzonych na obejmowaniu muszli klozetowej to teraz mimo braku sił samopoczucie wspaniałe :D a jak u Was :)?
U mnie tez dziewczynka ja mieszkam w Londynie ja cala ciaze nie mialam wymiotow tylko mdlosci czulam sie ok teraz mi plecy dokuczaja czekam az mnie do szpitala wezwa na cukier u nas w 28tygodniu ja jestem w 26 teraz jak robilam morfologie to w moczu bylo ok

reklama
Mam pytanko odnośnie waszej wagi w ciąży. Czy dużo urosłyście? Ja mam termin na 6 grudnia, wzrost to 175 cm, moja waga początkowa to 60kg a aktualnie 77kg. A jak jest u Was?

O boziu :) dopiero się zalogowałam z grudniowym brzuszkiem a tu już 626 stron :) Szalenstwo :)

Pozwolicie, ze sie przywitam ;)
Jestem z Rzeszowa, pierwszy raz zostanę mamą. Na początku grudnia przywitam na świecie Syna, który nie ma jeszcze imienia ale ... mam nadzieje ze do grudnia jakieś cudowne imię Mu znajdziemy :)

Ostatnia edycja:
Mam pytanko odnośnie waszej wagi w ciąży. Czy dużo urosłyście? Ja mam termin na 6 grudnia, wzrost to 175 cm, moja waga początkowa to 60kg a aktualnie 77kg. A jak jest u Was?
24/25 tydzień ciąży. Waga przed ciąża 49 kg obecnie 61,5 kg. Jestem wegetarianką. Niektórzy twierdzą że to spory przyrost ale nie ma co.... Nie wiem jak Ty? - ja w godzinę po zjedzeniu czuję się na nowo głodna... To dla mnie nowość :) ale wszystkie wyniki super więc.... :) tylko stawy i kręgosłup odczuwają przyrost :/

Ja termin mam na 26.12 i na chwilę obecną waga +7 kg.. I tak faktycznie biust plus dwa rozmiary i brzuszek widoczny - nasza Gwiazda mocno sie rozpycha ❤️

O boziu :) dopiero się zalogowałam z grudniowym brzuszkiem a tu już 626 stron :) Szalenstwo :)

Pozwolicie, ze sie przywitam ;)
Jestem z Rzeszowa, pierwszy raz zostanę mamą. Na początku grudnia przywitam na świecie Syna, który nie ma jeszcze imienia ale ... mam nadzieje ze do grudnia jakieś cudowne imię Mu znajdziemy :)
Moja pierwsza coreczka po dlugich staraniach czy ktoras z was tez jest z londynu?

reklama
Do góry