@Paulina97 i @kasiaaaaaa zaopiekujecie się dziewczynami?
reklama
karolinakychy
Fanka BB :)
Witam czy mogę dołączyć do prywatnego?[emoji4]
Paulina97
Mozecie wchodzic
NataliaAnna88
Początkująca w BB
Dzięki
ellsi
Można prosić o dołączenie. Termin 17 grudzień.
NataliaAnna88
Początkująca w BB
Będą chłopcy, dziewczynki czy słodki mix? Koleżanka urodziła pod koniec maja bliźniaki. Wielkie szczęście! Poznałam tydzień temu dwóch małych przystojniaków o skrajnie odmiennych temperamentach Jeden wojownik, drugi delikatny, romantyk, poeta A nam do grudnia zostało jeszcze trochę czasu... Liczę dni Nie możemy się już doczekać.... Ja mam termin na 18Hej u mnie termin porodu na styczeń ale to ciąża bliźniacza wieeec raczej okolice Bożego Narodzenia
Cześć. Ja również chciałabym się przywitać i przyłączyć do waszego grona. Mam 31 lat i 15.12 po raz pierwszy zostanę mamą. Prześladuje mnie myśl, że trochę późno skupiłam się tylko na mojej ciąży (aktywność zawodowa). W I trymestrze miałam potworne mdłości, za to II trymestr przebiega całkiem gładko. Na ostatniej wizycie (23tc+2 dni) lekarz powiedział, że mała waży 760 gramów ale nie powinnam się tym przejmować. Czy któraś z was miała podobnie?
Paulina97
O to sporo moj maly w 22+4 wazyl 557gCześć. Ja również chciałabym się przywitać i przyłączyć do waszego grona. Mam 31 lat i 15.12 po raz pierwszy zostanę mamą. Prześladuje mnie myśl, że trochę późno skupiłam się tylko na mojej ciąży (aktywność zawodowa). W I trymestrze miałam potworne mdłości, za to II trymestr przebiega całkiem gładko. Na ostatniej wizycie (23tc+2 dni) lekarz powiedział, że mała waży 760 gramów ale nie powinnam się tym przejmować. Czy któraś z was miała podobnie?
reklama
Dwóch chłopaków. Już na USG widac że jeden się non stop rusza a drugi tak chowa że ciężko mu fotkę zrobić. Podwójne szczęście i podwójne wydatki hehe.Będą chłopcy, dziewczynki czy słodki mix? Koleżanka urodziła pod koniec maja bliźniaki. Wielkie szczęście! Poznałam tydzień temu dwóch małych przystojniaków o skrajnie odmiennych temperamentach Jeden wojownik, drugi delikatny, romantyk, poeta A nam do grudnia zostało jeszcze trochę czasu... Liczę dni Nie możemy się już doczekać.... Ja mam termin na 18
To będziesz miała prezencik pod choinką