NataliaAnna88
Początkująca w BB
Cześć.Ja 2 tygodnie później. I jak samopoczucie?Witam dziewczyny ja mam termin na 02.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć.Ja 2 tygodnie później. I jak samopoczucie?Witam dziewczyny ja mam termin na 02.12
Teraz już dobrze miesiąc temu miałam założony szew na szyjke i teraz prowadzę tryb życie leżąco-siedzący mały bryka w brzuszku niesamowita radośćCześć.Ja 2 tygodnie później. I jak samopoczucie?
Ja też tryb leżący. Przy chodzeniu szyjka się skracala i miałam straszne bóle brzucha. Teraz sobie odpuściłam i jest ok. Ruchy są wspaniałe! Moja ma dni bardziej aktywne i trochę mniej. Ruchy czuje całe dnie tylko czasami delikatniejsze. Wieczory i poranki, wtedy najwięcej kopie. Reaguje też na dźwięk kołysanki którą jej puszczamy Siła ruchów mnie zastanawia, ale to pewnie zależy też od ułożenia. Jak ma twój maluch?Teraz już dobrze miesiąc temu miałam założony szew na szyjke i teraz prowadzę tryb życie leżąco-siedzący mały bryka w brzuszku niesamowita radość
Ja też tryb leżący. Przy chodzeniu szyjka się skracala i miałam straszne bóle brzucha. Teraz sobie odpuściłam i jest ok. Ruchy są wspaniałe! Moja ma dni bardziej aktywne i trochę mniej. Ruchy czuje całe dnie tylko czasami delikatniejsze. Wieczory i poranki, wtedy najwięcej kopie. Reaguje też na dźwięk kołysanki którą jej puszczamy Siła ruchów mnie zastanawia, ale to pewnie zależy też od ułożenia. Jak ma twój maluch?
[/QUOTE
U mnie tak samo rano i w nocy jest najbardziej ruchliwy i tak są dni jak by mu się nie chciało kopać, wiercić to wtedy czuje niepokój ale na drugi dzień odbija sobie podwójnie a mam pytanie oprócz bólów brzucha odczuwasz ból krocza? cały czas leżysz czy np, gotujsz obiad i takie małe pracę wykonujesz domowe? I jeszcze się zapytam te kołysanki które puszczasz to przez słuchawki na brzuszek ?