reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny ja to.jestem ostatnio.cieki bolek :/ poszlam na spacer z mezem wzięliśmy psa ja plecak woda itp. I dwie godziny bylismy upal na maxa. Mielismy wrocic zrobic obiad ja mialam.umyc podloge i padlam tak spalam.jak dzieciak. Ledwo zyje :D albo mnie to slonce pokonalo albo nie wiem. W ogole zauwazylam ze teraz wlasnie mega mam dni senne co mi sie na poczatku wi ogole nie zdazalo. Wy tez tak macie ?

reklama
Dziewczyny ja to.jestem ostatnio.cieki bolek :/ poszlam na spacer z mezem wzięliśmy psa ja plecak woda itp. I dwie godziny bylismy upal na maxa. Mielismy wrocic zrobic obiad ja mialam.umyc podloge i padlam tak spalam.jak dzieciak. Ledwo zyje :D albo mnie to slonce pokonalo albo nie wiem. W ogole zauwazylam ze teraz wlasnie mega mam dni senne co mi sie na poczatku wi ogole nie zdazalo. Wy tez tak macie ?
Ja tak mam już ze 3 tygodnie i mam nadzieję że to właśnie w 2 trymestrze minie... Ale widocznie nie zawsze tak jest :) ja wystarczy że odpocznę na kanapie od razu śpię... Ani filmu wieczorem obejrzeć ani nic tylko przenoszę się z kanapy do łóżka około 23 :)

Ja tak mam już ze 3 tygodnie i mam nadzieję że to właśnie w 2 trymestrze minie... Ale widocznie nie zawsze tak jest :) ja wystarczy że odpocznę na kanapie od razu śpię... Ani filmu wieczorem obejrzeć ani nic tylko przenoszę się z kanapy do łóżka około 23 :)
Ja to sie staram w ogole nie klasc bo juz po.mnie usne od.razu ale w 1 trym tak nie mialam.wlasnie dopiero jak zaczelam 2 to.tak min 2 h spie w dzien oO i strasznie sie szybko.mecze nie wiem o.co.chodzi :D.

Cześć, jestem nowa ale podglądanie mam we krwi niemal od pierwszego postu. Jak na razie termin w okolicach 24.12 a aplikacja pokazuje rozpoczęty 11 tydzień. Mam pytanie do dziewczyn z podobnym terminem - na kiedy macie wyznaczone usg prenatalne? Bo u mnie chyba dosyć późno - sam koniec 13 tygodnia.

13 tc to nie jest jeszcze późno [emoji6]
To jest w pl chyba do 13+6 .. w Anglii np to między 11+2 - 14+1

Ja zawsze dużo chodziłam, ale teraz spacer pół km a ja nie mogę dojść do domu[emoji23] Szybko się męczę.
Wpłaciliśmy zaliczkę za wakacje więc jedziemy! Bardzo się cieszę :)
Wczoraj zjadłam gołąbka i nie wiem czy mi kapusta tak na zoladku siedzi czy co, ale od wczoraj mi ciężko okropnie i mdli mnie do tego...
Wrzucam wam mojego pieska który też ma dość upałów jak ja, bo my to jesteśmy zimnolubni
Screenshot_20190526-150241.jpeg

Ja zawsze dużo chodziłam, ale teraz spacer pół km a ja nie mogę dojść do domu[emoji23] Szybko się męczę.
Wpłaciliśmy zaliczkę za wakacje więc jedziemy! Bardzo się cieszę :)
Wczoraj zjadłam gołąbka i nie wiem czy mi kapusta tak na zoladku siedzi czy co, ale od wczoraj mi ciężko okropnie i mdli mnie do tego...
Wrzucam wam mojego pieska który też ma dość upałów jak ja, bo my to jesteśmy zimnolubniZobacz załącznik 977733
Super psina :)) moj tez ledwo wrocil do domu po tym 2 h spacerze. Ale my zrobilas ochoty na golabki mmm mniami

Cześć, jestem nowa ale podglądanie mam we krwi niemal od pierwszego postu. Jak na razie termin w okolicach 24.12 a aplikacja pokazuje rozpoczęty 11 tydzień. Mam pytanie do dziewczyn z podobnym terminem - na kiedy macie wyznaczone usg prenatalne? Bo u mnie chyba dosyć późno - sam koniec 13 tygodnia.

Ja prenatalne mam 12+2 :)

reklama
Ja też mam 11 tc i na 95% jestem pewna, że to to. Myślę, że z 4 dzieckiem ciężko to pomylić z gazami. Tylko, że to było raz. Więź, że coraz częściej będzie się to powtarzać i mnie martwi mnie to do póki nie mam żeber obitych hehe

Fajnie macie :) jak prawie skończyłam 11 tc, ale nic nie czuję. Jak coś już bulgocze to raczej gazy są, tak sądzę.

Do góry