kasiaaaaaa
Fanka BB :)
A ktory tc mialas mama2018mama2019?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Od samego początku czułam że ta ciaza się nie utrzyma ... Miałam takie przeczucia ...
Przykro... Trzymaj się :*Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Od samego początku czułam że ta ciaza się nie utrzyma ... Miałam takie przeczucia ...
Bardzo mi przykro wspieram i wysyłam duzo siłyJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
10+4A ktory tc mialas mama2018mama2019?
Bardzo mi przykro, trzymam kciuki, aby ułożyło Ci się w życiu :*Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło