anieok
Fanka BB :)
normalnie pomyślałabym ze to gazy. ale jako że nic ze mnie sie nie ulatniało to nie widzę innej opcjiI myslisz że to to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
normalnie pomyślałabym ze to gazy. ale jako że nic ze mnie sie nie ulatniało to nie widzę innej opcjiI myslisz że to to?
Takze to jest to uff nie schizujenormalnie pomyślałabym ze to gazy. ale jako że nic ze mnie sie nie ulatniało to nie widzę innej opcji
No ze mnie tez sie nic nie ulatnianormalnie pomyślałabym ze to gazy. ale jako że nic ze mnie sie nie ulatniało to nie widzę innej opcji
Podobno wieloródki szybciej czują. Ja w poprzedniej ciąży czułam koło 15-16tc ale to już tak że odrazu na zewnątrz mąż czuł.No ze mnie tez sie nic nie ulatnia
Bo im ciąża starsza tym inaczej rośnie. Każda w swoim tempie czasem szybciej, czasem wolniej i dlatego lekarze trzymaja sie najbardziej terminów z pierwszych usg bo sa najbardziej wiarygodne.Mam zdjecia ale.nie.wiem.ktory to.pisiorek bo.zapomnialam.spytac W ogole lekarz bardzo.fajny powiedzial.ze przyjmuje blisko mojego.domu w szpitalu i ze moze mi.poprawadzic ciaze na.nfz wiec bardzo.sie nad tym.zastanawiam bo by byl w szpitalu zawsze.to.jakis.lekarz.
Ja raz.poczulam.takie bulgotanie ale myslalam ze to gazy i nie.wiem.co.to.bylo. ciezko przy 1 ciazy stwierdzic.
Dziewczyny czy wam.tez tak.termin.porodu sie zmienil ? Mialam.miec 8.12 a mam 3.12 czemu tak.jest ?
Aha czyli to ze gin na podstawie okresu ost wyliczył jest malo.istotne bardziej liczy sie usg ?Bo im ciąża starsza tym inaczej rośnie. Każda w swoim tempie czasem szybciej, czasem wolniej i dlatego lekarze trzymaja sie najbardziej terminów z pierwszych usg bo sa najbardziej wiarygodne.
Bardzo możliwe, że to już ruchy. Tym bardziej, że umiesz je rozpoznać.Dziewczyny nie jestem pewna ale poczulam bulgotki wczoraj tez ale myslalam ze to w brzuchu mi burczy a dzisiaj to nie bylo burczenie brzucha tylko tak niziutko takie przelewanie nad sama pipka. Mloda czulam w podobnym czasie tylko tez nie bylam pewna takze obserwuje dalej ale chyba to to bo jelit tak nisko nie mam
Tak. Zdecydowanie najbardziej wiarygodny jest termin z usg i najlepiej takiego do 12tygodnia.Aha czyli to ze gin na podstawie okresu ost wyliczył jest malo.istotne bardziej liczy sie usg ?
Aha czyli to ze gin na podstawie okresu ost wyliczył jest malo.istotne bardziej liczy sie usg ?