reklama
U
użytkownik 190
Gość
Melduje sie po wizycie. [emoji4]
Dzidzia rosnie jak na drożdżach 2,30cm. Serduszko biło ale chyba dzidzia spała bo jak potrzasla w srodku to dopiero noga poruszyło [emoji23]juz widze leniwe po mamie ..[emoji170][emoji171]termin niby dalej na 22.12 ale widze ze 2 dni do tylu ciagle wiec chyba przyjdzie jednak kolo 24.12 [emoji87]Zobacz załącznik 975018
Super gratulacje ❤
Który to tc?
Paulina97
Fanka BB :)
Dzisiaj 9t1d. [emoji173]Super gratulacje [emoji173]
Który to tc?
No i mam 0.8kg na plusie [emoji2960]
Anusiak1990
Boziu ja mam 12+2 i juz prawie 2kg gdzie tam koniec hihiDzisiaj 9t1d. [emoji173]
No i mam 0.8kg na plusie [emoji2960]
kasiaaaaaa
Ttzymam kciuki daj znać co powiedzial.lekarzA ja w domu dostałam znowu lekkiego plamienia, już drugi raz, więc stwierdziłam że idę na wizytę dziś zamiast jutra, bo nie chce się stresować znowu. Więc czekam na swoją kolej, trzymajcie kciuki
Ja dzisiaj wizyta o godzinie 20.40 nie wiem czy lekarz jeszcze coś na oczy będzie widział. Troszkę się stresuje tym moim krwiakiem liczę na to, że może poprzedni lekarz się pomylił bo miał słaby sprzęt i dzisiaj, nowy już go tam nie zobaczy I oczywiście, że zobaczę dużego zdrowego bąbla. W następnym tygodniu prenatalne także tydzień po tygodniu będę się z nim widzieć
Magdalena S
Melduje sie po wizycie. [emoji4]
Dzidzia rosnie jak na drożdżach 2,30cm. Serduszko biło ale chyba dzidzia spała bo jak potrzasla w srodku to dopiero noga poruszyło [emoji23]juz widze leniwe po mamie ..[emoji170][emoji171]termin niby dalej na 22.12 ale widze ze 2 dni do tylu ciagle wiec chyba przyjdzie jednak kolo 24.12 [emoji87]Zobacz załącznik 975018
To tak jak u mnie, na początku usg trochę figlowalo rączkami, potem już spokojnie i nawet mi tak wciskała ten przyrząd do usg w brzuch i nic, kaszlałam i tez nic i mówi położna ze leniwe a ja mówię no po mamie ale może sobie drzemkę zrobiło maleństwo bo przed wizytą zjadłam obiad [emoji6] a usta na usg dziś zrobiło jak do selfi [emoji10]
Anusiak1990
Miałaś 4d usg?To tak jak u mnie, na początku usg trochę figlowalo rączkami, potem już spokojnie i nawet mi tak wciskała ten przyrząd do usg w brzuch i nic, kaszlałam i tez nic i mówi położna ze leniwe a ja mówię no po mamie ale może sobie drzemkę zrobiło maleństwo bo przed wizytą zjadłam obiad [emoji6] a usta na usg dziś zrobiło jak do selfi [emoji10]
Paulina97
Pochwal sie fotka[emoji7]To tak jak u mnie, na początku usg trochę figlowalo rączkami, potem już spokojnie i nawet mi tak wciskała ten przyrząd do usg w brzuch i nic, kaszlałam i tez nic i mówi położna ze leniwe a ja mówię no po mamie ale może sobie drzemkę zrobiło maleństwo bo przed wizytą zjadłam obiad [emoji6] a usta na usg dziś zrobiło jak do selfi [emoji10]
reklama
kin28
Ja już po. Z dzidzią dobrze, ale jestem zachwycona doktorem. Zrobił szczegółowy wywiad, okazało się że tamta nie dała skierowania na krew na najważniejsze rzeczy więc czeka mnie powtórka, wszystko wyjaśnił dokładnie, zrobił piękne zdjęcie z bliska w końcu
Natomiast tak, termin się zmienił na 24.12 ponoć tego się już mam trzymać do końca. Jest śluz jakby na infekcje więc dostałam dopochwowo jakieś tabletki. Jest mały krwiak, stąd plamienia. Duphaston 3x1 i jakiś inny kwas foliowy z większą dawką niż 0,4. Mam się oszczędzać ale bez przesady Jestem zachwycona tym lekarzem naprawdę. A dzidzi serduszko bije, nóżki też się ruszały [emoji3590]
Natomiast tak, termin się zmienił na 24.12 ponoć tego się już mam trzymać do końca. Jest śluz jakby na infekcje więc dostałam dopochwowo jakieś tabletki. Jest mały krwiak, stąd plamienia. Duphaston 3x1 i jakiś inny kwas foliowy z większą dawką niż 0,4. Mam się oszczędzać ale bez przesady Jestem zachwycona tym lekarzem naprawdę. A dzidzi serduszko bije, nóżki też się ruszały [emoji3590]