Paulina97
Fanka BB :)
@Mama2018mama2019 @Anusiak1990 haha mam tak samo nektaryny brzoskwinie gruszki no i u mnie jeszcze arbuzy moglabym jesc codziennie[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja znowu truskawki brzoskwinie i arbuzy i ja tez juz chodze na siku tylko raz w nocy a objawy przeszly do na prawde minimum.@Mama2018mama2019 @Anusiak1990 haha mam tak samo nektaryny brzoskwinie gruszki no i u mnie jeszcze arbuzy moglabym jesc codziennie[emoji4]
Moja siostra zaszła w ciążę karmiąc syna. Jak Lilyanna się urodziła, to nie miała już pokarmu. Lekarz jej powiedział, że właśnie z tego powodu, że karmila.Dlaczego mam sie obawiac o pokarm?
Ja mam podobnie arbuz nawet na pierwszym miejscu@Mama2018mama2019 @Anusiak1990 haha mam tak samo nektaryny brzoskwinie gruszki no i u mnie jeszcze arbuzy moglabym jesc codziennie[emoji4]
Ja mam... Ale ogólnie mam problemy z kręgosłupem i też się tego boję. Jak cwiczylam było ok a teraz już ciężko mi wysiedziec 8 h w pracy albo w kuchni coś gotować i długo stać... Szybko się wtedy muszę położyć. Wątpię żebym długo popracowala... Najchętniej już bym szła na l4 ale jeszcze chce trochę poczekaćDziewczyny was tez mecza bole w krzyżu? Ja juz mam codziennie na dole kregoslupa,juz nie wiem jak sobie z nim poradzic a co bedzie w 3 trymestrze ;O
Pierwszo slysze o takim czyms. Przeciez pokarm sie produkuje z ilością i częstotliwościa ssania niema czegoś takiego jak ilksc pokarmu w cyckach. Ze sie wyczerpie rezerwa czy coś... Bardziej obawiam się koncowki bo jesli będzie przedwczesna akcja porodowa to kp moze to przyspieszyć. Liczę na to ze pokarm zmieni swoja jakosc i konsystencję w polowie i ze corka sie sama odstawi zebym nie musiala karmic w tandemieMoja siostra zaszła w ciążę karmiąc syna. Jak Lilyanna się urodziła, to nie miała już pokarmu. Lekarz jej powiedział, że właśnie z tego powodu, że karmila.
Dziewczyny was tez mecza bole w krzyżu? Ja juz mam codziennie na dole kregoslupa,juz nie wiem jak sobie z nim poradzic a co bedzie w 3 trymestrze ;O
Ta przypadlopsc poki co mi nie doskwiera a myslalam ze pozbieralam wszystkie mozliwe dyskomforty ciazowe. Tfu tfu byle nie zapeszacDziewczyny was tez mecza bole w krzyżu? Ja juz mam codziennie na dole kregoslupa,juz nie wiem jak sobie z nim poradzic a co bedzie w 3 trymestrze ;O