reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny was tez mecza bole w krzyżu? Ja juz mam codziennie na dole kregoslupa,juz nie wiem jak sobie z nim poradzic a co bedzie w 3 trymestrze ;O

Ja ogólnie słodkiego nie jem chyba że do kogoś idziemy i mają swojskie ciasto a tak staram się nie jeść np czekolady... Nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam... Mnie ciągnie do słodkiego właśnie do tych słodkich soczystych arbuzow, nektarynek itp a najbardziej do sorbetow.... :)

Dziewczyny was tez mecza bole w krzyżu? Ja juz mam codziennie na dole kregoslupa,juz nie wiem jak sobie z nim poradzic a co bedzie w 3 trymestrze ;O
Ja mam... Ale ogólnie mam problemy z kręgosłupem i też się tego boję. Jak cwiczylam było ok a teraz już ciężko mi wysiedziec 8 h w pracy albo w kuchni coś gotować i długo stać... Szybko się wtedy muszę położyć. Wątpię żebym długo popracowala... Najchętniej już bym szła na l4 ale jeszcze chce trochę poczekać

Moja siostra zaszła w ciążę karmiąc syna. Jak Lilyanna się urodziła, to nie miała już pokarmu. Lekarz jej powiedział, że właśnie z tego powodu, że karmila.
Pierwszo slysze o takim czyms. Przeciez pokarm sie produkuje z ilością i częstotliwościa ssania niema czegoś takiego jak ilksc pokarmu w cyckach. Ze sie wyczerpie rezerwa czy coś... Bardziej obawiam się koncowki bo jesli będzie przedwczesna akcja porodowa to kp moze to przyspieszyć. Liczę na to ze pokarm zmieni swoja jakosc i konsystencję w polowie i ze corka sie sama odstawi zebym nie musiala karmic w tandemie:)

reklama
Do góry