@Mama2018mama2019
Hej [emoji5]
Ja tez mam 11 tydzień i mdłości ustały, jedynie co mi przeszkadza to zapach mięsa, surowego i pieczonego. Piersi zaczęły mnie ponownie bolec od 2 dni, miałam chwile spokoju z nimi. Ja wstaje różnie jest dzień, że wstaje o 5 a w następny o 8 zależy tez od pęcherza [emoji6]
Ja mam jutro USG i też nie mogę się doczekać potwierdzenia, że wszystko jest dobrze, jakoś ciężko mi dopuścić do siebie myśl, że mogłoby być inaczej.
Co do tycia, ja póki co straciłam 1kg. Brzucha rano nie mam w ogóle, dopiero w ciągu dnia delikatnie się uwydatnia. Ja należę do osób mega szczupłych i na moim brzuchu widać nawet wzdęcia
Dzisiaj idziemy na komunie, jestem jeszcze trochę przeziębiona, a w sumie to kaszel mnie meczy i katar. Ma być 22 stopnie wiec stwierdziłam, że nie ma sensu odnawiać, dobrze wyjść i się przewietrzyć. Po kościele do restauracji wiec zjemy tylko obiad i ciacho i zbierzemy się do domu. Jest to Komunia syna naszych przyjaciół, tylko oni wiedzą o ciąży, nie będziemy się jakoś sami zbytnio chwalić, może wyjdzie z rozmowy, albo w ogóle nikt się nie dowie, ale powiem szczerze, że ciężko mi się tym nie dzielić z innymi [emoji854]