reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Jesteśmy po usg mamy już 27 mm i serduszko bije z prędkością 174 na minutę słyszeliśmy dziś z partnerem pierwszy raz serduszko
1558038090294.jpeg

reklama
Niezawodne koleżanki! Byłam dzisiaj u ginekologa i po wizycie mam mętlik w głowie. Na pierwszej wizycie wyszło mi że w czwartek mam 6 tydzien 2 dzień a teraz tez w czwartek 9 tydzien i 5 dzien ... czy moga wychodzic co wizyta, że w sumie płód jest młodszy/starszy? Gdzieś czytałam, że na tym etapie ocena jest bardzo precyzyjna, bo we wczesnej ciąży rosną tak samo...Zobacz załącznik 973568

Niezawodne koleżanki! Byłam dzisiaj u ginekologa i po wizycie mam mętlik w głowie. Na pierwszej wizycie wyszło mi że w czwartek mam 6 tydzien 2 dzień a teraz tez w czwartek 9 tydzien i 5 dzien ... czy moga wychodzic co wizyta, że w sumie płód jest młodszy/starszy? Gdzieś czytałam, że na tym etapie ocena jest bardzo precyzyjna, bo we wczesnej ciąży rosną tak samo...Zobacz załącznik 973568

Pamiętaj, ze im dzidzi mniejsze tym można pomiary z lekka źle wymierzyć, ale mimo wszytko chyba nie ma takiej różnicy..
Jaka jest różnica między usg ?

Gratuluję dziewczyny pięknych dzidzi, super zdjęcia usg :)
Ja jeszcze do wtorku musze jakoś wytrzymać żeby mi kamień spadl z serca :D

Hej dziewczyny
Stalo sie ! Zaczelam 12 tc dzis :)) mam na maxa zmniejszone objawy. Za to.apetyt mam.ogromny. Mam nadzieje ze z dzidzia ok wszystko. A jak u was dzisiaj ?
Pozazdrościć ja 8t+7dz. I samopoczucie cały czas takie samo najgorsze jest to że ja ciągle śpię... Przychodzę z pracy zjem obiad coś tam ogarnę o 17 się kładę o 19 wstaje pójdę z psem na spacer umyje się i ok 21 już idę spać... I tak w kółko. Ale i tak ciągle chodzę śpiąca i niewyspana. Mam nadzieję że niedługo to się skończy.

reklama
Hej. Noc koszmar, wstawałam kilka razy... Kręcę się z boku na bok. Eh... Jeszcze tylko pół roku hehe
Sliczne dzieciaczki :)) ile maja lat ? Duza roznica chgva miedzy nimi nie jest ? Fajnie masz z ta przeprowadzka zawsze cisza i spokoj :)
14.10 i 5 Teraz będzie 6 lat prawie, bo Fabian Walentynek jest, więc bez dwóch miesięcy 6 lat.

Do góry