kaddafi4321
Aktywna w BB
Jesteśmy po usg mamy już 27 mm i serduszko bije z prędkością 174 na minutę słyszeliśmy dziś z partnerem pierwszy raz serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratuluję [emoji4]ktory tydzień?? [emoji173]Jesteśmy po usg mamy już 27 mm i serduszko bije z prędkością 174 na minutę słyszeliśmy dziś z partnerem pierwszy raz serduszkoZobacz załącznik 973575
Z usg 9 tydzień dzień 2 a z Om 10 tydzień i termin na 17 grudniaSuper gratuluję [emoji4]ktory tydzień?? [emoji173]
Niezawodne koleżanki! Byłam dzisiaj u ginekologa i po wizycie mam mętlik w głowie. Na pierwszej wizycie wyszło mi że w czwartek mam 6 tydzien 2 dzień a teraz tez w czwartek 9 tydzien i 5 dzien ... czy moga wychodzic co wizyta, że w sumie płód jest młodszy/starszy? Gdzieś czytałam, że na tym etapie ocena jest bardzo precyzyjna, bo we wczesnej ciąży rosną tak samo...Zobacz załącznik 973568
Niezawodne koleżanki! Byłam dzisiaj u ginekologa i po wizycie mam mętlik w głowie. Na pierwszej wizycie wyszło mi że w czwartek mam 6 tydzien 2 dzień a teraz tez w czwartek 9 tydzien i 5 dzien ... czy moga wychodzic co wizyta, że w sumie płód jest młodszy/starszy? Gdzieś czytałam, że na tym etapie ocena jest bardzo precyzyjna, bo we wczesnej ciąży rosną tak samo...Zobacz załącznik 973568
Gratuluję dziewczyny pięknych dzidzi, super zdjęcia usg
Ja jeszcze do wtorku musze jakoś wytrzymać żeby mi kamień spadl z serca
Pozazdrościć ja 8t+7dz. I samopoczucie cały czas takie samo najgorsze jest to że ja ciągle śpię... Przychodzę z pracy zjem obiad coś tam ogarnę o 17 się kładę o 19 wstaje pójdę z psem na spacer umyje się i ok 21 już idę spać... I tak w kółko. Ale i tak ciągle chodzę śpiąca i niewyspana. Mam nadzieję że niedługo to się skończy.Hej dziewczyny
Stalo sie ! Zaczelam 12 tc dzis ) mam na maxa zmniejszone objawy. Za to.apetyt mam.ogromny. Mam nadzieje ze z dzidzia ok wszystko. A jak u was dzisiaj ?
14.10 i 5 Teraz będzie 6 lat prawie, bo Fabian Walentynek jest, więc bez dwóch miesięcy 6 lat.Sliczne dzieciaczki ) ile maja lat ? Duza roznica chgva miedzy nimi nie jest ? Fajnie masz z ta przeprowadzka zawsze cisza i spokoj