reklama
Lilijanka85
Fanka BB :)
Widzę, wszystkie wrzucają zdjęcia zwierzaków... To może i ja wrzucę swój zwierzyniec
Ja mam kota, ale to taki z litości, nawet do domu nie wchodzi. Ale zaraz czeka nas przeprowadzka na wieś, chcemy kupić szczeniaka amstaffa, a na przeciw domu mamy koniki które kocham od dziecka i mam nadzieję, że moje dzieci też pokochają. Zwłaszcza, że możemy je dosiadac kiedy chcemy, bo wlascielami są ludzie, od których kupujemy dom. Ubolewam tylko, że w tym roku raczej nie pojeżdżę
Ja mam kota, ale to taki z litości, nawet do domu nie wchodzi. Ale zaraz czeka nas przeprowadzka na wieś, chcemy kupić szczeniaka amstaffa, a na przeciw domu mamy koniki które kocham od dziecka i mam nadzieję, że moje dzieci też pokochają. Zwłaszcza, że możemy je dosiadac kiedy chcemy, bo wlascielami są ludzie, od których kupujemy dom. Ubolewam tylko, że w tym roku raczej nie pojeżdżę
Załączniki
Anianie93
@Lilijanka85 ale fajny zwierzyniec
Lilijanka85
Niedobry i najukochańszy jednocześnie@Lilijanka85 ale fajny zwierzyniec
kasiaaaaaa
Sliczne dzieciaczki ) ile maja lat ? Duza roznica chgva miedzy nimi nie jest ? Fajnie masz z ta przeprowadzka zawsze cisza i spokojWidzę, wszystkie wrzucają zdjęcia zwierzaków... To może i ja wrzucę swój zwierzyniec
Ja mam kota, ale to taki z litości, nawet do domu nie wchodzi. Ale zaraz czeka nas przeprowadzka na wieś, chcemy kupić szczeniaka amstaffa, a na przeciw domu mamy koniki ❤ które kocham od dziecka i mam nadzieję, że moje dzieci też pokochają. Zwłaszcza, że możemy je dosiadac kiedy chcemy, bo wlascielami są ludzie, od których kupujemy dom. Ubolewam tylko, że w tym roku raczej nie pojeżdżę
Mythopoeia
Niezawodne koleżanki! Byłam dzisiaj u ginekologa i po wizycie mam mętlik w głowie. Na pierwszej wizycie wyszło mi że w czwartek mam 6 tydzien 2 dzień a teraz tez w czwartek 9 tydzien i 5 dzien ... czy moga wychodzic co wizyta, że w sumie płód jest młodszy/starszy? Gdzieś czytałam, że na tym etapie ocena jest bardzo precyzyjna, bo we wczesnej ciąży rosną tak samo...
Paulina97
@Mythopoeia mi sie wydaje ze moze tak być jesli nie wiadomo kiedy bylo zapłodnienie. Nie zawsze termin jest zgodny z porodem lub po prostu dziecko moze byc mniejsze lub wieksze.Tak mi się wydaje
Bliźniaki :D
@Lilijanka85 przysługuje ci takie prawo, poczytaj sobie, bo musimy o siebie teraz bardziej dbać niż kiedykolwiek możesz zadzwonić jeszcze raz i powiedz o tej ustawie i w przeciwnym razie jeśli Cię nie zapisze w ciągu tygodnia składasz skargę do kierownika placówki i nfz. Trzeba walczyć o swoje
reklama
Mythopoeia
Dzięki, trochę się wystraszyłam czy nie jest jakiś za wielki@Mythopoeia mi sie wydaje ze moze tak być jesli nie wiadomo kiedy bylo zapłodnienie. Nie zawsze termin jest zgodny z porodem lub po prostu dziecko moze byc mniejsze lub wieksze.Tak mi się wydaje