reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja wam powiem ze zrobilam dwa obiady pozmywalam po nich. Chcialam.mamie.pomoc bo ma 12 h w pracy teraz taki nawal i zrobilam.jej obiad potem swoj potem wiadomo.inne obowiazki i, tak mnie glowa rozbolala ze polozylam sie.usnelam.a teraz mnje mdli ;/ dzis tez nie moj dzien oj nie moj .. :/

Ja się nie chwaliłam tylko powiedziałam „kolezance” z działu w sklepie w którym pracuje żeby ja uspokic bo się zrobiła nerwowa atmosfera. Przenieśli mnie na lżejszy dział jak powiedziałam menagerowi. Ta się zaczęła denerwować ze ona sama nie da rady i dlaczego ja tam, kiedy zatrudnia kogoś nowego itp itd. No to jej powiedziałam żeby się trochę uspokoiła bo tam faktycznie ciężko i jeszcze samej. Mowie tez ze postawi mnie w niekomfortowej sytuacji jak cis się stanie bo już kiedyś poroniłam we wczesnej ciazy.Obiecala nic nikomu nie mówić. Nie minął tydzień i okazuje się ze wiedza wszyscy już. Pięknie po prostu.No chyba ze jakiś menager się wygadał w co wątpię.
U mnie dzisiaj w miarę, tylko 2 razy muszelkowałam, cały dzień odczuwam głód, żre jak głupia [emoji28] pojechałam dziś po pracy do mc Donalda po frytki i skusilam się na mc chickena ale zjadłam go dopiero w domu żeby mieć bliżej do toalety [emoji28] póki co na szczęście mnie nie zemdliło. Co do pogody, to u mnie też jest tragiczna pogoda, ciśnienie niskie, od wczoraj boli mnie głowa [emoji849]
Odczuwam dziś pobolewanie w podbrzuszu, w niektórych momentach nawet jakby kłucie. Piersi i brzuch mi wywaliło [emoji23]
Ja wczoraj też skusilam się na cheesburgera w McDonaldzie, nie mogłam się oprzeć haha :D
Jestescie okropne <foch> ja tez chce mc donalda:) :)

Słuchajcie mam jeszcze pytanie do was. Mam dzisiaj takie kłucia trwające dosłownie sekundę w okolicy tutaj wzgórka łonowego, spojenia, gdzieś tutaj. Macie może tak lub czy wiecie czy to normalne? Do tej pory miałam jakieś kłucia w jajnikach i takie ciągnięcie a tak jak dzisiaj jeszcze nie miałam
Ja miałam to co piszesz z pół dnia w niedzielę. Od tamtej pory cisza.

Kochane ja juz po wizycie ❤❤jestem zakochana❤❤wszystko ok maluszek tak się wiercił machał rączkami i nóżkami❤że lekarz zdjecia zrobić nie mógł hehe ale się udało:)

Załączniki

• 20190509_174453.jpg
    20190509_174453.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Kochane ja juz po wizycie [emoji173][emoji173]jestem zakochana[emoji173][emoji173]wszystko ok maluszek tak się wiercił machał rączkami i nóżkami[emoji173]że lekarz zdjecia zrobić nie mógł hehe ale się udało:)
Gratulacje [emoji173]️ Jaki piękny maluszek [emoji173]️[emoji173]️ Już się nie mogę doczekać jak mój będzie wyglądać jakkolwiek człowieczo[emoji23]

Do góry