reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Hej
Mi sie zeby jak na razie nie psuja ale mam.aparat zalozony i chodze systematycznie do ortodontki ktora tez.mi te zabki naprawiala zawsze wiec szybkim przeglad zawsze.ich robi. Pytalam.czy musze.miec aparat zdjety.do.porodu i mowila ze nie i jestem.w szoku jakoa.nie wyobrazam.sobie rodzic w aparacie bo.jednak.moge.ugryz z bolu w zamek moze mi wypasc ja nie zauwaze czy ktoras tak.miala ?

U nas dzis pogoda.paskudna :/

reklama
Ja już po badaniach, wyniki w poniedziałekam odebrać. 116zł tylko.
Jadę teraz na uczelnie i idę ten wf załatwiać osobiście.
A włosy to mi wypadają okropnie, garści normalnie. Paznokcie mam twarde jak nigdy, a włosy porażka

Hej, pytanie do mam, które wizytowały u gina w tym tygodniu.
Usg miałyście robione przez brzuch czy dopochwowo?

A która to klasa?
Pierwsza podstawowej
O kurcze no to faktycznie nieciekawie. Zglos to wychowawcy bo tak nie moze byc.
Narazie umówiłam sie bezpośrednio z Panią od religii żeby wysłuchać jej wersji. Reszta zależy od tego jak tą rozmowę poprowadzi. Wychowawcy zgłoszę w środę na wywiadówce. Ewentualnie będę zabiegała o rozmowe w obecności dyrektora i psycholog. Bo moje dziecko tak sie wczoraj balo ze wylądował u szkolnej psycholog.

reklama
Do góry