Dziękuję za odpowiedźMnie wczoraj też nie bolały za to dziś że zdwojoną siłą
reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
OMG. Chodzisz prywatnie do lekarza...O matko jakie drogie te badania! A jeszcze w poniedzialek 2tura: z hiv,hcv,hcb,vldr. Rozlozylam na dwa razy bo razem wyszlo mi 499zł. ;-(
Anusiak1990
Dziewczyny bylam w lidlu zbieralam sie tam tydzien az wkoncu doszlam. Kupilam spodnie ciazowe bo sa w promocji ale ktos juz o tym pisal. I o maly wlos a wzielabym bodziaki... Odlozylam grzecznie. Wytrzymam do 22.05 ale wtedy juz nikt mnie nie powstrzyma hihi
Moja siostra też tyle płacila. A ja nie miałam badań na różyczke. Gin pytał czy kiedyś przechodziłam. No a że miałam to chyba nie muszę robić. Pamiętam że to było dzień przed moją komuniaOMG. Chodzisz prywatnie do lekarza...
Anusiak1990
Dzisiaj gotuje zupke z botwinki i na jutro zrobie sobie golabki z mlodej kapustki mniam... Opanowalam system wchodzenia na 2 pietro. Z wozkiem i zakupami w samotnosci
Anusiak1990
Nie lepiej chodzic i prywatnie i na nfz do lekarza? Zeby od tego na nfz brac badania? Ja bym splajtowala... Ale ja to jestem dusi grosz. Wole odlozyc dziewczynka na kontoMoja siostra też tyle płacila. A ja nie miałam badań na różyczke. Gin pytał czy kiedyś przechodziłam. No a że miałam to chyba nie muszę robić. Pamiętam że to było dzień przed moją komunia
kin28
O jejku jak dużo Ja już nie pamiętam co na tej kartce mialam wypisane ale zapłaciłam tylko 116zł tez prywatnieO matko jakie drogie te badania! A jeszcze w poniedzialek 2tura: z hiv,hcv,hcb,vldr. Rozlozylam na dwa razy bo razem wyszlo mi 499zł. ;-(
Ewelajna11
Mi wyszło 154zl o ile dobrze pamiętam. Teraz na następną wizytę mam zrobić Toxo i jakieś jeszcze jedno badanieO jejku jak dużo Ja już nie pamiętam co na tej kartce mialam wypisane ale zapłaciłam tylko 116zł tez prywatnie
Joasia..
No tak,prywatnie, tyle,ze za wizyty nie place bo to narzeczonego rodzina. No i pracuje tez w szpitalu w ktorym chyba bede rodzic. Myslalam aby zapisac sie tez na nfz ale obawiam sie,ze "zrobi mi się" balagan bo czesc papierow bede miala u jednego gin a reszte u drugiego..no i zrezygnowalam z tej opcji. Na prenatalne dala mi normalne skierowanie do szpitala,to ok.OMG. Chodzisz prywatnie do lekarza...
reklama