anieok
Fanka BB :)
Staram sie jeść ale mdłości nie pozwalają normalnie.A jesz normalnie dużo czy mniej, że schudłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram sie jeść ale mdłości nie pozwalają normalnie.A jesz normalnie dużo czy mniej, że schudłaś?
No super się ułożył, gratuluję :** a robisz prenatalne z krwi? Jaki jest koszt?Wszystko ok, serduszko bije !!! Prenatalne te z krwi za tydzień, te u lekarza 29.05 9 tydzień i 2 dni obecnie dzidziuś 22 mm
No super się ułożył, gratuluję :** a robisz prenatalne z krwi? Jaki jest koszt?
Wszystko ok, serduszko bije !!! Prenatalne te z krwi za tydzień, te u lekarza 29.05 9 tydzień i 2 dni obecnie dzidziuś 22 mm
Ja pytałam. Nie trzeba.Dziewczyny, a wiecie czy te prenatalne z krwi (to PAPP) to muszą być na czczo?
Gratuluje!
Prenatalne z krwi to masz na myśli test PAPPA czy coś jeszcze? będę to robić chyba prywatnie w diagnostyce i się zastanawiam które konkretnie badanie powinnam zrobić.
Wie może ktoś czy na to trzeba być na czczo?
Biedroneczka...chciałabym się wtrącić co do naciskania na brzuch w czasie porodu. Nigdy nie byłam za, ale...miałam traumatyczny trzeci poród. Mój Fabian utknął w drogach rodnych i nie było czasu na cesarkę, ja straciłam przytomność... Jakby nie szybka akcja lekarza, skończyłoby się tragedią.To tak samo jak podczas porodu w starej szkole naciskają niektóre piguły brzuch zeby dzidziusia wypchnąć bo nie chce wyjść, a ja uwazam, ze to kozę więcej sznur narobić niż pomoc i w takich przypadkach robi się szybkie cc a nie meczy kobietę i dziecko ..
Ja pytałam. Nie trzeba.
Wiem o co chodzi i mnie to dopada tak nagle; wszystko jest ok a nagle boom i natychmiast mam mdłosci i musze cos zjesc.To dobrze bo ostatnio od razu po przebudzeniu muszę coś jeść, inaczej mam mroczki przed oczami i silne mdłości