reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja już po wizycie dzidzia ma się dobrze 2.5 cm serducho bije
20190508_134025.jpg

reklama
Hejka ja dzis z mężem i synkiem pojechaliśmy na zakupki :) jest piękna pogoda , oczywiście kupiłam super zabawkę dla mojego synka mam chyba obsesję na punkcie kupowania zabawek i ubranek nie wiem czemu ;D ale przyda się hehe kilka koszulek mu i maluszkowi jedno body (boje się trochę kupować jeszcze a na strychu też sterta ubranek;))
Wkoncu odwazylam się kupić też coś dla siebie

Mdłości mi odpuściły i zaczęły się zachcianki , dziś rano obudziłam się i MUSIALAM zjeść pierogi z mięsem więc pojechaliśmy z mężem na pierogi bo jakbym sama robiła to za długo :D
Ale przyznam szczerze że jem małe porcje i ogólnie mało a czuje się jakbym miała każdy centymetr jelita pełny , pewnie przez te zaparcia .... Na szczęście wracam do żywych i wcinam mandarynki a od słodyczy mnie odrzuca dlatego na wadze 0g więcej a brzucha nie ma no może po obiedzie to większy ;)))

A Wam jak mija dzień ?
Gratuluję wszystkim którzy mieli wizyty i usłyszeli serduszko ;*
Tydzień nie zaczął się łaskawie ale teraz leci super :)

Gratuluję udanych wizyt :)
Ja dziś czuję się dobrze, dzień okej, zjadłam właśnie obiad bo mam przerwę w zajęciach. O 16 idę załatwić przeniesienie mnie z aerobiku na teorie wf, mam nadzieję, że koleś mnie przyjmie bo jak nie to będę musiała warunek brać z wf [emoji23]

Gratuluje wszystkim udanych wizyt! Dzieciaczki wyglądają pięknie :)

Ja jeszcze nikomu nie mówiłam o ciąży i i ze wszystkimi zakupami miałam się wstrzymać jeszcze co najmniej kilka tygodni, ale byłam ostatnio w Lidlu i zauważyłam spodnie ciążowe w wyprzedaży po 18 zł to aż głupio byłoby nie skorzystać więc wzięłam od razu dwie pary :-D Na razie ich nie noszę ale moje zwykłe spodnie to mnie już serio mocno cisną...a to dopiero 8tyd + 6 :)

Dziewczyny jakie śliczne te wasze dzidzie [emoji8][emoji7] ja na wizytę muszę jeszcze do soboty poczekać, ale już nie mogę usiedzieć.

U mnie mdłości minęły z dnia na dzień, ale nic straconego. Teraz mam ten dziwny posmak w buzi, a tak to jest super [emoji39] zwłaszcza, że dziś sobie pospałam po obiadku godzinkę.

reklama
Do góry