reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja już po wizycie dzidzia ma się dobrze 2.5 cm serducho bije
20190508_134025.jpg

reklama
Hejka ja dzis z mężem i synkiem pojechaliśmy na zakupki :) jest piękna pogoda , oczywiście kupiłam super zabawkę dla mojego synka mam chyba obsesję na punkcie kupowania zabawek i ubranek nie wiem czemu ;D ale przyda się hehe kilka koszulek mu i maluszkowi jedno body (boje się trochę kupować jeszcze a na strychu też sterta ubranek;))
Wkoncu odwazylam się kupić też coś dla siebie

Mdłości mi odpuściły i zaczęły się zachcianki , dziś rano obudziłam się i MUSIALAM zjeść pierogi z mięsem więc pojechaliśmy z mężem na pierogi bo jakbym sama robiła to za długo :D
Ale przyznam szczerze że jem małe porcje i ogólnie mało a czuje się jakbym miała każdy centymetr jelita pełny , pewnie przez te zaparcia .... Na szczęście wracam do żywych i wcinam mandarynki a od słodyczy mnie odrzuca dlatego na wadze 0g więcej a brzucha nie ma no może po obiedzie to większy ;)))

A Wam jak mija dzień ?
Gratuluję wszystkim którzy mieli wizyty i usłyszeli serduszko ;*
Tydzień nie zaczął się łaskawie ale teraz leci super :)

Gratuluję udanych wizyt :)
Ja dziś czuję się dobrze, dzień okej, zjadłam właśnie obiad bo mam przerwę w zajęciach. O 16 idę załatwić przeniesienie mnie z aerobiku na teorie wf, mam nadzieję, że koleś mnie przyjmie bo jak nie to będę musiała warunek brać z wf [emoji23]

Gratuluje wszystkim udanych wizyt! Dzieciaczki wyglądają pięknie :)

Ja jeszcze nikomu nie mówiłam o ciąży i i ze wszystkimi zakupami miałam się wstrzymać jeszcze co najmniej kilka tygodni, ale byłam ostatnio w Lidlu i zauważyłam spodnie ciążowe w wyprzedaży po 18 zł to aż głupio byłoby nie skorzystać więc wzięłam od razu dwie pary :-D Na razie ich nie noszę ale moje zwykłe spodnie to mnie już serio mocno cisną...a to dopiero 8tyd + 6 :)

Dziewczyny jakie śliczne te wasze dzidzie [emoji8][emoji7] ja na wizytę muszę jeszcze do soboty poczekać, ale już nie mogę usiedzieć.

U mnie mdłości minęły z dnia na dzień, ale nic straconego. Teraz mam ten dziwny posmak w buzi, a tak to jest super [emoji39] zwłaszcza, że dziś sobie pospałam po obiadku godzinkę.

reklama
Do góry