reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Je przy rota dostałam między innymi Węgiel. U mnie juz było zagrożenie odwodnieniem. Najlepiej zapytać lekarza żeby nie zrobić sobie Krzywdy
No to jestem w szoku. Ja złapałam rota w 38tc i było cienko ale węgla mi nie dali. Odrazu powiedzieli że rota trzeba wydalic z organizmu.

reklama
Widocznie taki ,,lekarz,, mi się trafił :/
Co lekarz to opinia. Ale przy dzieciach też tylko kazali nawadniac i probiotyki podawać. Nigdy nic na zatrzymanie nie dawali.

Dziś pół dnia miałam zły humor bo nie bardzo miałam jakiekolwiek objawy. Pomijając płakanie na zawołanie. Ale całe popołudnie mnie mdliło i o dziwio odrazu mi lepiej na duszy :p

Co lekarz to opinia. Ale przy dzieciach też tylko kazali nawadniac i probiotyki podawać. Nigdy nic na zatrzymanie nie dawali.

Dziś pół dnia miałam zły humor bo nie bardzo miałam jakiekolwiek objawy. Pomijając płakanie na zawołanie. Ale całe popołudnie mnie mdliło i o dziwio odrazu mi lepiej na duszy :p
Ja mam odwrotnie brzuch mnie zaboli jak na okres i już dumam:) ale krejzolki z nas

Ja mam odwrotnie brzuch mnie zaboli jak na okres i już dumam:) ale krejzolki z nas
Baby już tak mają... Pierw się martwią że w ciążę zajdą. Później że zajść nie mogą. Później o fasolke. Jak fasolka sie urodzi jeszcze bardziej a i o męża jak go dlugo nie ma.... I tak do usranej śmierci :p

Ja tez mam bole okresowe i przechodza i tak wkolko. Ma ktoras moze tylozgiecie macicy? Bo odczuwam bol jakby od tylka strony a mam taka urode macicy i sie zastanawiam czy to wlasnie macica sie podnosi czy cosik innego. U nas poki co noc bez tragedii dziewczyny dostaly nifuroksazyd i jest poprawa. Ja pilam cole i czuje ze tez jest lepiej. Dzisiaj nawet kawa ma lepszy smak takze jest dobrze. Stresuje sie ta wizyta a jeszcze mam tyle rzeczy do załatwienia przed i po ze glowa mala. Dobrze ze tescie przyjada do dziewczyn a ja bede mogla spokojnie wyjsc. Maz ma przywiesc dzisiaj reszte matareialu do remontu a wszystko jest pozastawiane i tak sie zastanawiam jak on wejdzie i gdzie sobie to polozy. Ale w sumie czy zawsze wszystko musi byc na mojej glowie? Powiem Wam ze od wczoraj chodze jak tykajaca bomba. Dzisiaj mija 2 tydzien od kiedy wiem o ciazy jupii.

Ja tez mam bole okresowe i przechodza i tak wkolko. Ma ktoras moze tylozgiecie macicy? Bo odczuwam bol jakby od tylka strony a mam taka urode macicy i sie zastanawiam czy to wlasnie macica sie podnosi czy cosik innego. U nas poki co noc bez tragedii dziewczyny dostaly nifuroksazyd i jest poprawa. Ja pilam cole i czuje ze tez jest lepiej. Dzisiaj nawet kawa ma lepszy smak takze jest dobrze. Stresuje sie ta wizyta a jeszcze mam tyle rzeczy do załatwienia przed i po ze glowa mala. Dobrze ze tescie przyjada do dziewczyn a ja bede mogla spokojnie wyjsc. Maz ma przywiesc dzisiaj reszte matareialu do remontu a wszystko jest pozastawiane i tak sie zastanawiam jak on wejdzie i gdzie sobie to polozy. Ale w sumie czy zawsze wszystko musi byc na mojej glowie? Powiem Wam ze od wczoraj chodze jak tykajaca bomba. Dzisiaj mija 2 tydzien od kiedy wiem o ciazy jupii.
Trzymam kciuki za wizytę!

Dzień dobry dziewczyny :) Weekend coraz blizej. Ja w dalszym ciągu zasmarkana na maksa :( Dzisiaj brzuch od nocy ciągnie.
Miłego dnia :*

Na to wygląda,że chyba ma tak boleć wszystko się rozciąga bo ja mam tak samo takie bóle okresowe,dzisiaj soyram na wizycie czy to normalne:)cieszę się że lepiej u Was,że choróbsko się nie rozwinęło bardziej:)Mąż da sobie spokojnie rade:)to powodzenia dzisiaj na wizycie:)Ja lecę się szykować idę na bete tak jak doktorek kazał;)

reklama
Na to wygląda,że chyba ma tak boleć wszystko się rozciąga bo ja mam tak samo takie bóle okresowe,dzisiaj soyram na wizycie czy to normalne:)cieszę się że lepiej u Was,że choróbsko się nie rozwinęło bardziej:)Mąż da sobie spokojnie rade:)to powodzenia dzisiaj na wizycie:)Ja lecę się szykować idę na bete tak jak doktorek kazał;)
Ide do lekarza ktory mi mloda uratowal ale nie wyglada zbyt przyjaznie do tego nazwisko do noego idealnie pasuje ale jest dobrym lekarzem mimo ze u mlodych dziewczyn ma kiepskie opinie. On poprostu nie owija w bawelne. Jakie ja mam dzis huśtawki nastroju normalnie bym plakala ciągle

Do góry