reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Witajcie :)
Dzisiaj mam nareszcie wyniki drugiej bety i urosła z 6,5 do 21,9 to chyba ok przyrost ?
Przyrost jest ok ale to cały czas niskie wartości. Większość lekarzy nie patrzy na takie poniżej 200 (bo około 200 powinno być w dzień spozniajacego sie okresu). Bedziesz jeszcze robic?

reklama
Dziewczyny! Ja was nie chce stresowac. Wazne ze przyrasta! To z tym około 200 to słowa mojej gin. Ale ja z córka w dniu spodziewanej @ miałam 90. A jest całkiem dorodna prawie 4ro latka!
Beta ma bardzo duża rozpiętość i jest mega indywidualna i nie ma co sie sugerować. W poprzednich ciazach mi przyrastalo po 150-200procent. A w tej zaledwie 109% procent. Ale wierzę że skoro mieści sie w normie to będzie ok. Głowa do góry.
A Ty już przedwizytowego świra dostajesz :) każda z nas jest inna i każda ciąża jest inna.

Dziewczyny! Ja was nie chce stresowac. Wazne ze przyrasta! To z tym około 200 to słowa mojej gin. Ale ja z córka w dniu spodziewanej @ miałam 90. A jest całkiem dorodna prawie 4ro latka!
Beta ma bardzo duża rozpiętość i jest mega indywidualna i nie ma co sie sugerować. W poprzednich ciazach mi przyrastalo po 150-200procent. A w tej zaledwie 109% procent. Ale wierzę że skoro mieści sie w normie to będzie ok. Głowa do góry.
A Ty już przedwizytowego świra dostajesz :) każda z nas jest inna i każda ciąża jest inna.
Ja to juz wysprzatalam mieszkanie i ciagle tylko na zegarek patrze
Przy dziewczynach beta przyrastala wieksza a moze to synus:-) bo podobno przy chlopcach beta jest nizsza. Zresztą mi to wszystko jedno byle by bylo zdrowiutkie

Przyrost jest ok ale to cały czas niskie wartości. Większość lekarzy nie patrzy na takie poniżej 200 (bo około 200 powinno być w dzień spozniajacego sie okresu). Bedziesz jeszcze robic?
Właśnie to jak nie chcesz kogoś stresować to lepiej nie pisz takich rzeczy. Zgadzam się że wysokość bety to sprawa indywidualna ważne że mocno przyrasta i tego się trzymamy. Ciąża jest powyżej 5 więc nie mów nam że poniżej 200 to lekarz nie bierze ciąży pod uwagę wtedy bo to głupoty

reklama
Właśnie to jak nie chcesz kogoś stresować to lepiej nie pisz takich rzeczy. Zgadzam się że wysokość bety to sprawa indywidualna ważne że mocno przyrasta i tego się trzymamy. Ciąża jest powyżej 5 więc nie mów nam że poniżej 200 to lekarz nie bierze ciąży pod uwagę wtedy bo to głupoty
W takim razie wybacz że Cie stresuje. Napisałam słowa ktore usłyszałam od lekarza, sprostowalam jak było u mnie.

Do góry