reklama
anieok
Fanka BB :)
Podpisuje sie rekami i nogami!!!Matko jest 15.13 a najchętniej bym spać poszła
A wiecie co sobie wymyśliłam dzisiaj? Podróż z moją trójka miejskim autobusem. Sama!!! Pierwszy raz w życiu jechali. Ale mnie to wykończyło.
Anusiak1990
Magnez raz dziennie mam ogolnie dawke od lekarza 2xkwas foliowy wit. D3 2000j i magnez kazal brac 1x2 alw biore jedna bo wiem ze pozniej bardziej mi sie przyda wieksza dawkaA ile razy bierzesz?ja biorę raz dziennie
Anusiak1990
Co ciezarna moze wziasc na jelitowke? Bo moja starsza latorosl przyniosla jakiegos bakcyla i mloda juz jedzie z koksem a czuje ze mnie tez cosik wierci w brzuchu
brak..wyobraźni
Kochane oprócz kwasu foliowego i innych leków bierzecie magnez?
Ja tak jak i w poprzednich ciążach to tabletki dla mam + omega .. i wit D w kapsulce(bo z tym nauczyłam się, ze z tabletki tak nie przyjmę) ..
brak..wyobraźni
Cześć, chciałabym się przywitac. Test zrobiony w niedzielę pokazał dwie kreski, choć był to dopiero 26dc. Wstępnie termin na 13 grudzień, w przyszły poniedziałek wizyta u ginekologa, jako że jak przy każdej ciazy muszę być na luteinie. Mam już dwójkę dzieci - 5 i 2 lata.
Witaj [emoji16]
Możemy sobie przybić piątkę [emoji1310]
Ja termin prawdopodobnie 11-12 i dwójka dzieci z 2013 i 2016 [emoji6]
martuśka0103
Zrób może jakąś ryżanke i pij dużo żeby się nie odwodnić w razie co jak Cię ruszy
martuśka0103
Witaj)Cześć, chciałabym się przywitac. Test zrobiony w niedzielę pokazał dwie kreski, choć był to dopiero 26dc. Wstępnie termin na 13 grudzień, w przyszły poniedziałek wizyta u ginekologa, jako że jak przy każdej ciazy muszę być na luteinie. Mam już dwójkę dzieci - 5 i 2 lata.
reklama
Anusiak1990
A mozna? A smecta? Te leki oslonowe? Kurcze bo tak kiepsko isc do lekarza zeby zrobic usg a mi w brzuchu bedzie jezdzilk w te i spowrotemWęgiel napewno trochę pomoże