reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
Może podejdź do apteki może coś doradząA mozna? A smecta? Te leki oslonowe? Kurcze bo tak kiepsko isc do lekarza zeby zrobic usg a mi w brzuchu bedzie jezdzilk w te i spowrotem
martuśka0103
Może masz jakiegoś krwiaczka ja krwawiłam w pierwszej ciąży....daj znać po wizycie bo chyba wizytujesz dzisiaj?No i niestety krwawienie wróciło
A mozna? A smecta? Te leki oslonowe? Kurcze bo tak kiepsko isc do lekarza zeby zrobic usg a mi w brzuchu bedzie jezdzilk w te i spowrotem
Mi lekarz powiedział, że jeżeli już w ostateczności muszę cos wziąć to właśnie smecta.
martuśka0103
Są tabletki Nifuroksazyd w ciąży nie można chyba ale dzieci od 7 roku mogą wziąść mniejsze to jest syrop ale chyba na recepte ,zrób sobie kleik z ryżu i marchewki może pomożeMoże podejdź do apteki może coś doradzą
Ilka87
Mam nadzieję, że jutro się wyjasniMoże masz jakiegoś krwiaczka ja krwawiłam w pierwszej ciąży....daj znać po wizycie bo chyba wizytujesz dzisiaj?
martuśka0103
Jejciu jaka ja zakręcona jestemdzisiaj środa ja jutro tez wizytuje także trzymam kciuki za CiebieMam nadzieję, że jutro się wyjasni
Ilka87
Ja za Ciebie tezJejciu jaka ja zakręcona jestemdzisiaj środa ja jutro tez wizytuje także trzymam kciuki za Ciebie
reklama
brak..wyobraźni
@Anusiak1990:
odgazowana cola może
odgazowana cola może