reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Czasem sobie tak myślę jak daleko jestem od Was ,chociaz niektore sa 9 tydzien a ja 7 niby 2 tyg roznicy ale ile w tym czasie moze sie wydarzyc wow ![emoji2956][emoji87]
To prawda w ciąży szczególnie napoczatku nawet kilka dni robi ogromną różnicę , tak samo z małymi dziećmi nawet miesiąc to jest ogromna przepaść ;)

reklama
Mogę dziewczyny powiedzieć że wracam do żywych , mam 9 tydzień mdłości minimalne , czasem złapie zgaga , trochę senność ale przynajmniej mogę jeść ! Mam nadzieję że to nic złego nie znaczy bo mdłości miałam od samego początku około miesiąca , ale cieszę się że odpuściły sobie trochę :) jutro wizyta USG , czy Wam też trochę odpuściło czy jeszcze Was męczy ?

U mnie 6t5d więc wszystko się rozkręca....wstałam ale boję się zjeść bo już mi nie dobrze :(

Mogę dziewczyny powiedzieć że wracam do żywych , mam 9 tydzień mdłości minimalne , czasem złapie zgaga , trochę senność ale przynajmniej mogę jeść ! Mam nadzieję że to nic złego nie znaczy bo mdłości miałam od samego początku około miesiąca , ale cieszę się że odpuściły sobie trochę :) jutro wizyta USG , czy Wam też trochę odpuściło czy jeszcze Was męczy ?
Mdlosci ustaly poki co. Oby tak dalej.

Wspolczuje mdlosci. Jeszcze troszke i ustapia.

Zacisniete kciuki za dzisiejsze wizyty.

Cora prawie wyprwiona do szkoly. Maz dzis popołudniu idzie do pracy takze leżing i jeszcze raz leżing :)

Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj :)

Ja się zbieram na uczelnie, dzisiaj do 17 potem lece dawać korki, także dzień zleci. Narazie zapowiada się dobre samopoczucie :)

U mnie tez prawie 9 tydzień i od wczoraj mdłości trochę mniejsze. Ale wieczorem wymiotowałam [emoji849] zobaczymy jak będzie w kolejnych dniach. Mam nadzieje, że lepiej [emoji28]
Też mnie męczą od początku, dzień po teście się zaczęło to czego najbardziej się bałam [emoji85]

Dzień dobry dziewczyny.
Trzymam kciuki dzisiaj za Wasze wizyty [emoji1307]
Ja muszę dzisiaj zadzwonić do położnej się umówić [emoji106]
Miłego dnia i jak najmniej męczącego dnia [emoji274][emoji5]

Mnie właśnie z początkiem 9 tygodnia bardzo się poprawiło i odpuściła mi większość objawów, teraz jest 10tc i czuję się dobrze więc i dla Was jest nadzieja ze wreszcie będzie można normalnie funkcjonować :)

U mnie również 10 tc :) mdłości mam od czasu do czasu ale już bardzo delikatne. Przez tydzień miałam straszne mdłości z wymiotami ale na szczęście minęło. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;)

reklama
Cześć, to mój pierwszy post tutaj :) ja właśnie dziś zaczynam 10 tydzień, przez cały czas czuje się jak nie w ciąży :) jedynie co mam znacznie powiększone piersi :) i chyba dwa razy miałam mdłości. Byłam miesiąc temu na pierwszej wizycie, w środę mam kolejną. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że dziecko może się już ruszać i możemy usłyszeć serduszko... A kiedy będzie wiadomo jaka płeć ? :) U mnie też brzucha nie widać, tzn mam wrażenie że widać powiększający się brzuch ale przez jedzenie :) - przed ciążą ćwiczyłam, teraz praktycznie nie no i wiadomo... To raczej delikatne rozciągania niz ćwiczenia :) czy stosujecie jakieś kremy na piersi lub brzuch? bardzo fajnie, że jest to forum! :)

Do góry