reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Stresu to ja dzisiaj mialam tyle ze chyba siwki mi wyszly.
Ale widok ruszajacego babelka i dzwiek serduszka wynagrodzil wszystko.

Było widać jak się rusza!!!? Czy masz na myśli bicie serduszka?
W którym jesteś tc?
Jeśli pisałaś to wybacz ale mi się mieszkają te wiadomości :)

Ja mam jutro wizyte i tez mam lekki stres. U mnie to będzie 8tc+6 wiec nir wiem czego się spodziewać :)

reklama
A jak to jest z tym kręgosłupem? Dziś trochę się nasprzstalam i teraz nie mogę wysiedziec, tak mnie boli kręgosłup. Ostatnio w ogóle dość często mi dokucza. Wizyta u lekarza dopiero 9 maja i to pierwsza :( Martwię się, że coś będzie nie tak. Pracuje w biurze, wytrzymać jutro 8 godzin przy biurku będzie dla mnie ogromnym wyzwaniem.

9 maja to już w tym tygodniu!
Do tego czasu się oszczędzaj, napewno odpowiedzą Ci na pytania już w czwartek.

W którym jesteś tc?

Ja mam jutro wizyte i tez mam lekki stres. U mnie to będzie 8tc+6 wiec nir wiem czego się spodziewać :)
Jak sie rusza. raczkami machalo i tak sie krecilo hihi. 9t 4d

W którym jesteś tc?

U mnie jutro też 8tc 6d ale wizytę mam dopiero 23 maja. Lekarz mówił że jak ta kosmowka się przykleja i nic się nie dzieje to nie ma potrzeby niepokoić maluszka. Jestem dobrej myśli.

reklama
Do góry