reklama
A ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn z krwiakami.
Powiedzcie mi jak bada was lekarz?mam krwiaka i teraz mam plamienia.. I jestem ciekawa jak zbada mnie lekarz by sprawdzić jego wielkość. Przez powłoki brzuszne coś zobaczy?
Powiedzcie mi jak bada was lekarz?mam krwiaka i teraz mam plamienia.. I jestem ciekawa jak zbada mnie lekarz by sprawdzić jego wielkość. Przez powłoki brzuszne coś zobaczy?
kin28
Fanka BB :)
Jejku dziewczyny Jakie brzuszki!! Nie wiedziałam, że w 9 tc już tak widać, o matko! A ja myślałam, że do końca semestru spokojnie nic nie będzie widać, a to będzie 12-13 tc
Ja jestem dzisiaj 6+3, ale czuję się bosko. Naprawdę, jak przed ciążą... macica nie boli, sutki też, nie jestem senna, chyba wolałabym się czuć źle, bo tak to zeświruję. Wizyta dopiero pojutrze, a ja się stresuje bardzo eh
Ja jestem dzisiaj 6+3, ale czuję się bosko. Naprawdę, jak przed ciążą... macica nie boli, sutki też, nie jestem senna, chyba wolałabym się czuć źle, bo tak to zeświruję. Wizyta dopiero pojutrze, a ja się stresuje bardzo eh
Anusiak1990
Dzidzia ma 3 cm serduszko bije 160/minute mamy krwiaka kolejnego torbiel na prawym jajniku 4cm nakaz lezenia dodatkowo acard z lekow zwiekszona ilosc i częstotliwość luteiny
anieok
najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze!Dzidzia ma 3 cm serduszko bije 160/minute mamy krwiaka kolejnego torbiel na prawym jajniku 4cm nakaz lezenia dodatkowo acard z lekow zwiekszona ilosc i częstotliwość luteiny
Ważne że wszystko jest ok z malenstwem! Dbaj o siebie!
Dzidzia ma 3 cm serduszko bije 160/minute mamy krwiaka kolejnego torbiel na prawym jajniku 4cm nakaz lezenia dodatkowo acard z lekow zwiekszona ilosc i częstotliwość luteiny
U
użytkownik an
Gość
Tak najważniejsze że z dzidzia dobrze i piękne tętnoDzidzia ma 3 cm serduszko bije 160/minute mamy krwiaka kolejnego torbiel na prawym jajniku 4cm nakaz lezenia dodatkowo acard z lekow zwiekszona ilosc i częstotliwość luteiny
Cholero nie stresuj Nas!
Do łóżka i odpoczywać.
Dzięki Bogu ze z dzidzia Ok.
Dbaj o siebie
No to świetna wiadomość że z maluszkiem ok. Mam nadzieję że troszkę się już uspokoilas. PowodzeniaDzidzia ma 3 cm serduszko bije 160/minute mamy krwiaka kolejnego torbiel na prawym jajniku 4cm nakaz lezenia dodatkowo acard z lekow zwiekszona ilosc i częstotliwość luteiny
reklama
Myślę że nie. Mi nic o krwiaku nie mówił tylko o odklejaniu kosmowki. Miałam wtedy dopochwowe. Mówił że przez przewłoki robi od 11 tc.A ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn z krwiakami.