Masz stwierdzonego krwiaka? Czy to 1raz?
Dziewczyny zaczelam plamic... Czekam na opieke dla dziewczyn i jade na IP. Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zaczelam plamic... Czekam na opieke dla dziewczyn i jade na IP. Trzymajcie kciuki
TrzymamyDziewczyny zaczelam plamic... Czekam na opieke dla dziewczyn i jade na IP. Trzymajcie kciuki
No dziewczyny brzuszki to wam chyba urosly moglyscie zrobic sklejke przed i po [emoji848][emoji4]u mnie dzisiaj 7 tydzien na razie brzuch taki sam. Jutro wizyta nie moge sie doczekac. Kto jeszcze jutro wizytuje??[emoji3059][emoji173]
U mnie dokładnie tak samo po 3 porodach to już tak wygladaNajlepsze jest to że na wadze mam minus... Sam brzuch mi wywaliło. Ale przypominam że ja urodziłam 3je dzieci. Moje mięśnie brzucha macicy itp sa slabsze dlatego mi tak wywaliło.