U
reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Dziewczyny zaczelam plamic... Czekam na opieke dla dziewczyn i jade na IP. Trzymajcie kciuki
Dziewczyny zaczelam plamic... Czekam na opieke dla dziewczyn i jade na IP. Trzymajcie kciuki
Szybko na IP i daj znam znać !
Głowa do góry! Nie każde plamienie oznacza to, o czym pewnie pomyślałaś.
Pozytywne myślenie i trzymamy mocno kciuki[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
anieok
Trzymam kciuki. Juz płamiłaś w tej ciąży nie? I nic sie nie działo? Dawaj znać :*Dziewczyny zaczelam plamic... Czekam na opieke dla dziewczyn i jade na IP. Trzymajcie kciuki
No dziewczyny brzuszki to wam chyba urosly moglyscie zrobic sklejke przed i po [emoji848][emoji4]u mnie dzisiaj 7 tydzien na razie brzuch taki sam. Jutro wizyta nie moge sie doczekac. Kto jeszcze jutro wizytuje??[emoji3059][emoji173]
Ja !!! Na 16:30 taka pierwsza wizyta ciążowe i założenie karty.
anieok
Jak dla mnie to poniżej oponki widać zaokraglenieAle wam zazdroszczę tych brzuszków! U mnie za to piękne Tłuszczyk[emoji23][emoji23][emoji23]
Muszę być cierpliwa!Zobacz załącznik 969150Zobacz załącznik 969151
U
użytkownik an
Gość
Dawaj znac;((((trzymam mocno kciukiDziewczyny zaczelam plamic... Czekam na opieke dla dziewczyn i jade na IP. Trzymajcie kciuki
Paulina97
Ja tak samo, trzymam kciuki [emoji3448]Ja !!! Na 16:30 taka pierwsza wizyta ciążowe i założenie karty.
reklama
Ja o q0. 10 . Stresuje siwNo dziewczyny brzuszki to wam chyba urosly moglyscie zrobic sklejke przed i po [emoji848][emoji4]u mnie dzisiaj 7 tydzien na razie brzuch taki sam. Jutro wizyta nie moge sie doczekac. Kto jeszcze jutro wizytuje??[emoji3059][emoji173]