Anusiak1990
Fanka BB :)
Czy Was tez tak boli glowa? Kurcze dzisiaj 4 dzien wstalam z cmieniem z tylu glowy i pewnie będzie tak caly dzien nie chce brac przeciwbólowych lekow ale chyba dłużej nie pociagne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanie do doświadczonych kolezanek.
Jakie badania prenatalne są naprawdę niezbędne?
Rozumiem ,że test wystąpienia aberracji chromosomalnej u dziecka
Jest ważny, usg połówkowe również. Ale czy należy wykonywać usg prenatalne w każdym trymestrze ciąży, jak to sugerują niektóre kliniki?
Mam podobnie, że w sumie apetyt mam słaby, ale ciągle czuje głód i to ssanie w brzuchu a przez to mdłości, więc trzeba się zmuszać :Ja mialam wczoraj taki dzien ze ciagle jesc i jesc haha dzisiaj dla odmiany nie chce mi sie jesc, ale musze bo jak rano nic nie zjem to pozniej mecza mnie mdlosci, jedzenie to hamuje
Nie wydaje mi się, zeby to było konieczne ..
Raz około 12 tc i później połówkowe tez jest takim dokładniejszym badaniem, a tak to wsio