reklama
Dokładnie tak jak piszesz. Mi w pierwszej lekarz pozwolił powiedział że nie ma przeciwwskazań i że można jak najbardziej. A że teraz zagrożona to nie wolno póki nie będzie całkiem dobrze.Dziewczyny mam do was pytanie…
Dość intymne.
Od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży ani razu jeszcze nie współżyłam z mężem bo się boję. Czytałam że nie wolno współżyć tylko wtedy gdy ciąża jest zagrożona… U mnie odpukać narazie wszystko jest w porządku ale nie miałam jeszcze badania ginekologicznego tylko samą usg.
Podzielcie się waszą wiedzę na ten temat.
Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja tez dołączam do grona kobitek ktore na porodowke pojda jak dziewice zupełnie nie mam ochoty maz tez nie nalega. Ale ja plamilam i jakos tak psychicznie mam dyskomfort.
Zrobiłam sobie kawe. Slabiutka malutka z mleczkiem. Bo bole glowy nie ustapily od 3 dni. I chyba nigdy kawa nie miala dla mnie takiego smaku. No pychotka. Zobaczymy co będzie po. Ale poki co sie delektuje.
Zrobiłam sobie kawe. Slabiutka malutka z mleczkiem. Bo bole glowy nie ustapily od 3 dni. I chyba nigdy kawa nie miala dla mnie takiego smaku. No pychotka. Zobaczymy co będzie po. Ale poki co sie delektuje.
Joasia..
Fanka BB :)
Jezeli tylko ciaza nie jest zagrozona to mozna baraszkowac jak najbardziej Ja niestety do odwolania mam zakaz ale przyznam,ze hormony zaczynają szalec i libido rosnie haha Pytalam nawet bardziej szczegolowo moją gin o to czy chodzi o mechaniczny akt czy rosnącą oksytocyne i skurcze ale powiedziała, ze i to i toDziewczyny mam do was pytanie…
Dość intymne.
Od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży ani razu jeszcze nie współżyłam z mężem bo się boję. Czytałam że nie wolno współżyć tylko wtedy gdy ciąża jest zagrożona… U mnie odpukać narazie wszystko jest w porządku ale nie miałam jeszcze badania ginekologicznego tylko samą usg.
Podzielcie się waszą wiedzę na ten temat.
U
użytkownik an
Gość
dziewczyny co tu zrobić na tą senność nie radzę sobie normalnie !
Wiecie co mój syn był przenoszony pod koniec ciąży baraszkowalam z mężem w celu wywołania porodu i ... Nawet nie drgnelo! Poród wywoływany Tak więc jeśli jest wszystko oki to śmiało
Ja też dziś kawę wypiłam bo poprostu nie daje rady ! Olalam obrzydzenie i musiałam ale nie pomogłaJa tez dołączam do grona kobitek ktore na porodowke pojda jak dziewice zupełnie nie mam ochoty maz tez nie nalega. Ale ja plamilam i jakos tak psychicznie mam dyskomfort.
Wiecie co mój syn był przenoszony pod koniec ciąży baraszkowalam z mężem w celu wywołania porodu i ... Nawet nie drgnelo! Poród wywoływany Tak więc jeśli jest wszystko oki to śmiało
Dokładnie tak jak piszesz. Mi w pierwszej lekarz pozwolił powiedział że nie ma przeciwwskazań i że można jak najbardziej. A że teraz zagrożona to nie wolno póki nie będzie całkiem dobrze.
A czy mogę się zapytać na czym polega twoje zagrożenie ciąży?
Jezeli tylko ciaza nie jest zagrozona to mozna baraszkowac jak najbardziej Ja niestety do odwolania mam zakaz ale przyznam,ze hormony zaczynają szalec i libido rosnie haha Pytalam nawet bardziej szczegolowo moją gin o to czy chodzi o mechaniczny akt czy rosnącą oksytocyne i skurcze ale powiedziała, ze i to i to
Ale czekaj czekaj… Bo mój tok rozumowania dzisiaj jest mocno opóźniony
Ale o co pytałeś dokładnie ginekolog co może być zagrożeniem? Chodzi mi o zdanie kiedy pisałaś oksytocynę i skurczach.
Czuję się jakaś tępa… Czytam dwa razy i nie rozumiem[emoji849]
reklama
Od 5 tc odklejała mi się kosmowka i mam jakąś bakterie idę w poniedziałek po antybiotyk. Póki co dalej się nie odkleja ale 2 tyg plamilam i nie przykleila się jeszcze całkowicie. A gin mówi że plamienia sprzyjają infekcji.A czy mogę się zapytać na czym polega twoje zagrożenie ciąży?