reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Mnie boli brzuch jakby mi ktos balonik pompował. Cały czas czuje takie napięcie i od czasu do czasu kłuje jajnik i coś w szyjce macicy. Jutro zaczynam piąty tydzień.
O! Ja mam podobnie obecnie według kalkulatora jestem w 5 tc. Jak u Ciebie to na dziś dzień wyglada? Byłaś u giną? Wszystko dobrze?

reklama
Tak. Dzidziuś rośnie jutro będzie 9t0d. Pozniej bole przeszly. A w tym momencie boli na nowo ale troche inaczej no i juz mnie wybrzuszylo :)

To inna umowa i mieszkam w Niemczech. Po skonczeniu umowy panstwo mi bedzie placilo. Trudno od sierpnia do narodzin w domu bede. Ja i tak pracuje na caly etat a gowno zarabiam wiec nie zbiedniejemy nawet miasto da nam tyle samo albo i wiecej po narodzinach dziecka.Jutro ide sie doinformowac

Daj znać konieczne, też jestem ciekawa jak to jest w De.

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj umieram [emoji30] chyba jakaś grypa mnie rozkłada, wszystkie mięśnie mnie bolą, jestem mega osłabiona nawet pranie wieszałam na 3 razu bo nie mogłam ustać na nogach. Przespałam pół dnia, głowa mi pęka. Jak na złość dzisiaj u nas wszystkie sklepy są zamknięte, a ja nie mam cytryny i imbiru [emoji849][emoji849]
Ciężko mam cokolwiek zjeść, od razu mam mdłości. Teraz upiekłam sobie chleb i posmarowałam masłem, do tego herbata z miodem. Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej i mi przejdzie. Mogę wziąć na noc paracetamol ?

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj umieram [emoji30] chyba jakaś grypa mnie rozkłada, wszystkie mięśnie mnie bolą, jestem mega osłabiona nawet pranie wieszałam na 3 razu bo nie mogłam ustać na nogach. Przespałam pół dnia, głowa mi pęka. Jak na złość dzisiaj u nas wszystkie sklepy są zamknięte, a ja nie mam cytryny i imbiru [emoji849][emoji849]
Ciężko mam cokolwiek zjeść, od razu mam mdłości. Teraz upiekłam sobie chleb i posmarowałam masłem, do tego herbata z miodem. Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej i mi przejdzie. Mogę wziąć na noc paracetamol ?
Apap można ale nie wiem czy to to samo co paracetamol

Hej dziewczyny,

Współczuję złego samopoczucia, posyłam linka na temat paracetamolu. Szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
@Magdalena S mi lekarz mowil jak bylam chora ze do 12tc nie powinnam brac. Tylko ,,naturalnie sie leczyć" herbata z miodem,chleb z czosnkiem a jak gardlo boli polecam płukanie herbata z rumianku.Na kaszel robic inhalacje..tyle wiem mi pomoglo.Na bol glowy jedynie mokry zimny recznik

Do góry