reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Pogoda dzisiaj pod psem :)
Ja dzisiaj czuję się rozpalona, za dużo dzisiaj wymyśliłam sobie zadań ;)
Jeśli nie zjem czegoś regularnie lub nie wypiję chociaż wody , to mdłości się nasilają.
Podbrzusze boli mnie też coraz mniej.

Spokojnego weekendu :)
Też tak mam co też 2, 3 godziny muszę coś zjeść bo inaczej jest źle... Tyle dziewczyny pisały się jestem w tyle... W weekend byłam na weselu 4h drogi od siebie jakoś dałam radę na szczęście. I o tyle dobrze ze nikt nie mówił a co ty nie pijesz... Nie musiałam się tłumaczyć. Właśnie widziałam że pisalyscie o tym detektorze tętna płodu. Nie wiedziałam że jest coś takiego. Chyba też zainwestuje.

Ja raczej nie kupie bo bym co chwilę sprawdzala a jakbym nie wyczula bo np dziecko inaczej ulozone itp to bym sie juz stresowala

Dzisiaj byłam na pierwszym USG i wg pomiarów 7 tydz 1dzien , serduszko ładnie bije:) termin na 14 wyliczyła, ale wg OM powinien być 8 tydz już... wyglada na to ze owulacja była przesunięta, bo i powiedziała ze z dwóch jajników była w tym miesiacuszansa na bliźniaki była heheh
Rano zaliczyłam takie osłabienie przy śniadaniu ze siedziałam z glowa w dół. Mdłości codziennie rano i bolące piersi to objawy jak do tej pory. No i ogłupienie umysłowe;)

Dzisiaj byłam na pierwszym USG i wg pomiarów 7 tydz 1dzien , serduszko ładnie bije:) termin na 14 wyliczyła, ale wg OM powinien być 8 tydz już... wyglada na to ze owulacja była przesunięta, bo i powiedziała ze z dwóch jajników była w tym miesiacuszansa na bliźniaki była heheh
Rano zaliczyłam takie osłabienie przy śniadaniu ze siedziałam z glowa w dół. Mdłości codziennie rano i bolące piersi to objawy jak do tej pory. No i ogłupienie umysłowe;)
Gratuluje udanej wizyty. Wstaw zdjecie ;)

reklama
Do góry