Paulina97
Fanka BB :)
Musimy poczekac na nastepne usg w 12tc to zobaczymy jeszcze raz [emoji4]A po czym wy to wieciekurde ja nie ogarniam tego haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musimy poczekac na nastepne usg w 12tc to zobaczymy jeszcze raz [emoji4]A po czym wy to wieciekurde ja nie ogarniam tego haha
Też tak mam co też 2, 3 godziny muszę coś zjeść bo inaczej jest źle... Tyle dziewczyny pisały się jestem w tyle... W weekend byłam na weselu 4h drogi od siebie jakoś dałam radę na szczęście. I o tyle dobrze ze nikt nie mówił a co ty nie pijesz... Nie musiałam się tłumaczyć. Właśnie widziałam że pisalyscie o tym detektorze tętna płodu. Nie wiedziałam że jest coś takiego. Chyba też zainwestuje.Pogoda dzisiaj pod psem
Ja dzisiaj czuję się rozpalona, za dużo dzisiaj wymyśliłam sobie zadań
Jeśli nie zjem czegoś regularnie lub nie wypiję chociaż wody , to mdłości się nasilają.
Podbrzusze boli mnie też coraz mniej.
Spokojnego weekendu
Gratuluje udanej wizyty. Wstaw zdjecieDzisiaj byłam na pierwszym USG i wg pomiarów 7 tydz 1dzien , serduszko ładnie bije termin na 14 wyliczyła, ale wg OM powinien być 8 tydz już... wyglada na to ze owulacja była przesunięta, bo i powiedziała ze z dwóch jajników była w tym miesiacuszansa na bliźniaki była heheh
Rano zaliczyłam takie osłabienie przy śniadaniu ze siedziałam z glowa w dół. Mdłości codziennie rano i bolące piersi to objawy jak do tej pory. No i ogłupienie umysłowe
Super pomysł [emoji4]Dziewczyny może moglybysmy zrobic sobie wątek prywatny.. Zeby dodawać zdjęcia swoich brzuszkow i bardziej otwarcie pogadac