reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Nurtuje mnie jedno pytanie.. Dużo macie śluzu? Bo ja wewnątrz mam, ale na zewnątrz nic, sucho, a czytałam że z reguly jest go baaardzo dużo :o

Ja siusianie mialam od poczatku, a teraz wydaje mi sie ze troche sie jeszcze nasililo. W nocy wstaje 2-3 x na siku. Jest to mega meczace. Ale to roznie jest chyba kazda ciaza inna :) tak mi sie wydaje. Ja za to mam pytanie czy wy tez macie takie bolace i cieple piersi ?

U mnie z toaletą zdecydowanie częściej, ale dużo więcej pije i myślę, że to jest tym spowodowane.Chyba dopiero później wynika to z napierania dziecka na pęcherz jak jest większe? Co do piersi to mnie strasznie bolą, nabrzmiałe, spuchniete A sutków nie można dotknąć, nawet prysznic sprawia ból :/

reklama
Do góry