Dokładnie, ciągle woda, toaleta i tak w kołoJaaa pije strasznie dużo aż mąż się śmieje że tyle co w dzień pije to wcześniej w tydzień, przez co ciągle sikam
reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Dobrze cię rozumiemDokładnie, ciągle woda, toaleta i tak w koło
Bliźniaki :D
Ja siusianie mialam od poczatku, a teraz wydaje mi sie ze troche sie jeszcze nasililo. W nocy wstaje 2-3 x na siku. Jest to mega meczace. Ale to roznie jest chyba kazda ciaza inna tak mi sie wydaje. Ja za to mam pytanie czy wy tez macie takie bolace i cieple piersi ?
U mnie z toaletą zdecydowanie częściej, ale dużo więcej pije i myślę, że to jest tym spowodowane.Chyba dopiero później wynika to z napierania dziecka na pęcherz jak jest większe? Co do piersi to mnie strasznie bolą, nabrzmiałe, spuchniete A sutków nie można dotknąć, nawet prysznic sprawia ból :/
kasiaaaaaa
Hahaha no to faktycznie terminy nam podpasowaly )Ooo mój też ma 11 grudnia )
kasiaaaaaa
Ja mam.duzo bialego.jesli duzo sie ruszam.przemieszczam spaceruje. A tak na co dzien jesli siedze w domu to tak strasznie duzo tez go nie maNurtuje mnie jedno pytanie.. Dużo macie śluzu? Bo ja wewnątrz mam, ale na zewnątrz nic, sucho, a czytałam że z reguly jest go baaardzo dużo
Magdalena S
Ja się cieszyłam brakiem objawów aż tu nagle od dwóch tygodni mdłości i wymioty. Nic przyjemnego wiec tylko się cieszyć dziewczyny.
Dokładnie [emoji28] zazdroszczę tym dziewczynom co objawów nie mają [emoji6]
Paulina97
@Vinszka a u Ciebie od ktorego tyg się zaczelo ?[emoji2961]
Ja mam w środku sporo białego, na bieliznie raczej śladu nie zostawia, czasami sie zdarzy.Nurtuje mnie jedno pytanie.. Dużo macie śluzu? Bo ja wewnątrz mam, ale na zewnątrz nic, sucho, a czytałam że z reguly jest go baaardzo dużo
reklama
Paulina97
Wow gratulacje [emoji7]to jestem dobrej myśliA ja w tej ciazy ani jednego pawika [emoji16][emoji16][emoji16], a juz 15tydz!