reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
To wizytuje najwczesniej tego 6go bo mam na 9.00.
Kurcze boli mnie jajnik i to tak dosc intensywnie. Ogólnie mam uczucie ciezkosci na podbrzuszu jak sie poloze to jest jeszcze mocniejsze

Hej dziewczyny! Nie pisałam, bo cały tydzień byłam w rozterce, przez to, że nie było widać zarodka w skończonym szóstym tygodniu. Dziś poszłam na usg do innego lekarza, bo już nie wytrzymałam i jest wszystko dobrze. Jest dzidzia 7,6mm i serduszko! Jestem przeszczęśliwa [emoji173]️Trzymam kciuki, żeby każda miała takie dobre wieści [emoji8]

Hej! Na wczorajszej wizycie lekarz mówił, że moje bliźniaki też mają 7.6mm :) 6t5d i serduszka też były :) jaki miałaś puls? U nas 126-127, jakoś tak :)

Hej dziewczyny, jak samopoczucie u Was?
Ja się wczoraj mega męczyłam [emoji849]
Pobolewał mnie brzuch i mam straszne mdłości [emoji849] nosze ze sobą woreczek w razie W. Byłam wczoraj bardzo senna, i zmierzla przespałam prawie cały dzień [emoji26]
Taki mam urlop [emoji85]
Postanowiliśmy rodzinie najbliższej powiedzieć, czyli siostrze i rodzicom, bo wychodzę na marudę która nie chce z nimi czasu spędzać [emoji849] a ja po prostu tak się męczę, że najlepiej siedzieła bym sama w domu, co jest nie możliwe, bo jak jesteśmy na urlopie to mieszkamy u teściów [emoji849]
Pięknego dnia Wam życzę [emoji274]

Hej! Na wczorajszej wizycie lekarz mówił, że moje bliźniaki też mają 7.6mm :) 6t5d i serduszka też były :) jaki miałaś puls? U nas 126-127, jakoś tak :)

No to super! :) Jeżeli chodzi o puls to nie mam pojęcia, nie wiem czy w ogóle mierzył, albo po prostu mi nie powiedział jaki. Ja byłam w takim amoku, że nawet nic za bardzo nie pytałam i tylko się cieszyłam, że jest wszystko dobrze. :)

Hej dziewczyny, jak samopoczucie u Was?
Ja się wczoraj mega męczyłam [emoji849]
Pobolewał mnie brzuch i mam straszne mdłości [emoji849] nosze ze sobą woreczek w razie W. Byłam wczoraj bardzo senna, i zmierzla przespałam prawie cały dzień [emoji26]
Taki mam urlop [emoji85]
Postanowiliśmy rodzinie najbliższej powiedzieć, czyli siostrze i rodzicom, bo wychodzę na marudę która nie chce z nimi czasu spędzać [emoji849] a ja po prostu tak się męczę, że najlepiej siedzieła bym sama w domu, co jest nie możliwe, bo jak jesteśmy na urlopie to mieszkamy u teściów [emoji849]
Pięknego dnia Wam życzę [emoji274]

Ja się z mdłościami niestety męczę cały tydzień i praktycznie całe dnie leże, bo jestem bez sił, a jedzenie to w siebie wmuszam. ;)

Mnie dziś takie wymioty z rana złapały i teraz mdłości teraz mąż zabrał dzieci ba święcenie koszyczkow A ja miałam jeszcze babeczki upiec ale na razie modlę się by śniadania nie oddać.
Cycki mnie już nie bolą za to mdłości się nasilily

reklama
Dziewczyny a ja przeżyłam wczoraj chwile grozy.. Po południu zauważyłam niewielkie plamienie z krwi, które w ciągu dwóch godzin się wzmogło. Pomyślałam o najgorszym :( Pojechałam w te pędy do mojej ginki, bo akurat przyjmowała i okazało się, że maleństwo ok, nawet pierwszy raz zobaczyłam serduszko. Ale niestety wszystko wskazuje na odklejenie części kosmówki i ciąża w związku z tym jest zagrożona.. Ze względu na święta odpuściła mi szpital, ale kazała leżeć. We wtorek kontrola i L4 nie wiem na jak długo..W pracy nic jeszcze nie wiedzą, więc będzie szok. Planowałam pracować do września ale los jest przewrotny. Trzymajcie kciuki, żeby maluch dał radę.. I ja. Wesołych Świąt Kochane!!

Do góry