Teraz mam. Jeszcze biegunke. Spróbuję zasnąć.Może położysz się na bok i podkurcz nogi szkoda,Że nie masz nospy ...ale jak się nasili ból to może podjedź do szpitala?
reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
Może to jelitówka?albo wszystko się zmienia w naszych organizmachTeraz mam. Jeszcze biegunke. Spróbuję zasnąć.
nukame
@zielonoruda witam ja chyba jak na razie najpozniejszy termin bede miala..wedlug aplikacji 22.12
Ja ogólnie biore Vita-mineral Prenatal poki nie wybiore sie na wizyte.
Ja mam na 25.02.[emoji849]
MamaWiktora2012
Dzieki, wzajemnie
Ja mam dziś kolejne USG po 13. Trzymajcie kciuki, zeby widac juz bylo serduszko <3
Ja mam dziś kolejne USG po 13. Trzymajcie kciuki, zeby widac juz bylo serduszko <3
U
użytkownik 190
Gość
Kochane jakie witaminy bierzecie?
Dzień dobry wszystkim
Ja przyjmuję kompleks witamin z grupy B w kroplach, wit. D i K2 również w kroplach. Kupiłam kwas foliowy metylowany, któraś z Was mi go poleciła. Do tego z polecenia ginekolog magnez 2 razy dziennie w szaszetkach (na język) zapomniała bym , jeszcze jod przyjmuję.
Ja dzisiaj wybieram się na kilka badań.
Życzę Wam pięknego dnia i bijących serduszek ❤❤❤❤
Ostatnio edytowane przez moderatora:
U
użytkownik 190
Gość
Dzieki, wzajemnie
Powodzenia ❤
Justyśka87
Ja dziś obciążenie glukozą.. Jak nie wymiotuje w ciąży to chyba zaraz zacznę
Anusiak1990
Jak sie czujesz?Biorę pregna plus.
Od jakiś 30min mam straszny ból brzucha. Jak na okres ale taki niemilosierny. Nie mam nospy ani tabletek oprócz ketanolu. Wydaje mi się że to nie jest normalny ból. Boję się. To koniec 6tc tj 5+6
Ja poki co biore kwas foliowy witamine d magnez i to tyle ale zaczne sie czyms suplementowac bo skoro karmie i bobas tez swoje zabiera to pewnie bedzie mi czegoś brakowac a nie mam zamiaru biegac po dentystach a tak to sie zazwyczaj konczylo u mnie w ciazy. No i wlosy mi wypadaja garściami
Hejka dziewczyny powiedzcie mi jakich kosmetyków używacie na co dzień? Firmy i wgl. Ja od pewnego czasu stosuję masełko i olejek z firmy Efektima Eco mama i jestem na prawdę zadowolona ;-) moje ciało jest nawilżone w 100%. Skóra stała się gładka i lśniąca. Może, któraś z Was też ich używa ?? Co o nich sądzicie??
reklama
Lusia125
Już a tego nie robi się później?Ja dziś obciążenie glukozą.. Jak nie wymiotuje w ciąży to chyba zaraz zacznę