MamaT
Fanka BB :)
Farbuje normalnie farbami bez amoniakuWłaśnie włosy, u mnie też bardzo mocno wypadają. Dzisiaj idę je sporo obciąć.
Powiedzcie mi czym farbujecie wlosy żeby nie było to szkodliwe ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Farbuje normalnie farbami bez amoniakuWłaśnie włosy, u mnie też bardzo mocno wypadają. Dzisiaj idę je sporo obciąć.
Powiedzcie mi czym farbujecie wlosy żeby nie było to szkodliwe ?
Mam podobnie odrost zawsze lekki zostawiam swój.Bez amoniaku musi być jeżeli chodzi o farbę ...
ja robię pasemka, wiec tutaj tonie ma znaczenia, bo nie dotyka skory głowy
Mam podobnie odrost zawsze lekki zostawiam swój.
Ja mam już siwe włosyMam podobnie odrost zawsze lekki zostawiam swój.
Oo ja też biorę acard. Ale u siebie zmian nie zauważyłam po nim.Ja już od dłuższego czasu farbuje włosy tylko henną. Lecz mam je teraz przesuszone więc myślałam że może jest jakaś dobra alternatywa.
Byłam na pobraniu krwii, ale lała mi się krew po tym Acard , aż mi taka gulka wyszła w miejscu pobrania krwii.
Mnie tez zabronil kategorycznie.Mi lekarz zabronił. Mówił żeby czekać do 2 trymestr z malowaniem.
Dziewczyny a czy któraś juz myslala o szpitalu w jakim chcecie rodzic ? Czy wasi gin przyjmuja w szpitalu? Zamierzacie rodzic ze dwoja opłacona polozna ? Ja wam powiem ze kompletnie soe na tym nie znam i mam mega dylemat