reklama
U
użytkownik 190
Gość
Fajne macie kropki dziewczyny ja mam wizytę 23.04. i ciekawe co tam zobaczę dzisiaj zaczęło mi się też chęć na słodkie, w pracy siedzę i tak już nie mogę się skupić, że oglądam takie szybkie filmiki jak robią desery różne
Mamy wizytę tego samego dnia
Będzie to mój 6 t 4 dni, więc nie robię sobie duży nadziei , że będzie dużo widać. Dzisiaj prawnie nic nie zjadłam przez te mdłości i jajniki dają znać o sobie.
Dziewczyny śliczne fasolki ❤❤
zielonoruda
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
od paru dni tylko tak sobie czytam i sie czaję, bo czekałam na wizyte u mojej pani ginekolog, żeby wszystko potwierdzić
Już po wizycie, a więc oficjalnie się witam
Termin mam na 17.12
od paru dni tylko tak sobie czytam i sie czaję, bo czekałam na wizyte u mojej pani ginekolog, żeby wszystko potwierdzić
Termin mam na 17.12
Oczekujaca123
Czesc na sprzedaż mam 6op duphastonu jak coś to priv
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Anusiak1990
Prosimy o zdjęciaHej dziewczyny!
Termin mam na 17.12
zielonoruda
Prosimy o zdjęcia
Dzisiaj było widać tylko ciałko żółte, za trzy tygodnie kolejne usg. Jest jeszcze super wcześnie - ale jestem dobrej myśli
Anusiak1990
Jakie wymiary babelka? I ktory tydzieńMasz i moją
@zielonoruda no to za 3 tyg. Będzie juz serduszko. A który tc teraz?
anieok
Pisałam wyżej. CRL 1,04cm serduszko biję 139 razy na minute. wg usg 7t1d wg om powinno być 7t3d ale podałam date 3 dni później bo mi sie owu przesunęła i sie praktycznie pokryło.Jakie wymiary babelka? I ktory tydzień
@zielonoruda no to za 3 tyg. Będzie juz serduszko. A który tc teraz?
reklama
Anusiak1990
Przepraszam pozniej doczytalam czyli tak jak ja u mnie jest dokladnie 1, 06Pisałam wyżej. CRL 1,04cm serduszko biję 139 razy na minute. wg usg 7t1d wg om powinno być 7t3d ale podałam date 3 dni później bo mi sie owu przesunęła i sie praktycznie pokryło.