MamaT
Fanka BB :)
7tc równo A dzidzia wygląda na 6t2dSuper gratuluję. Który to tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7tc równo A dzidzia wygląda na 6t2dSuper gratuluję. Który to tc?
A czy ktoras wie czy bedac w ciazy mozna sie opalac ?
Woow dzieki super artykulWakacyjne kobiece dylematy - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Dzisiejszy tekst podzielę na kilka części – 1. Dylematy kobiet miesiączkujących „Właśnie wyliczyłam, że podczas mojej wymarzonej podróży wypada mi miesiączka, co mogę zrobić, aby ją przesunąć?” W internecie znajdziecie tysiące opinii i pomysłów jak „przesunąć miesiączkę” – zaczynając od dużych...mamaginekolog.pl
Dzidziuś jest ma 5.6mm serducho bije tylko mam torbiel na jajniku i muszę więcej wypoczywać szczesliwa jestem kontrola za 2 tygZobacz załącznik 963454
Ja tez mam torbiel ale jakos tak puscilam to mimo uszu.. U mnoe na prawym jajniku z tego z ktorego. Byla owu. Przynajmniej tak mi się wydajeDzidziuś jest ma 5.6mm serducho bije tylko mam torbiel na jajniku i muszę więcej wypoczywać szczesliwa jestem kontrola za 2 tygZobacz załącznik 963454
Trochę mam wypoczywać brać nospe jak będzie boleć moja ma 4 cmJa miałam torbiel w drugiej ciazy jak piąstka ręki, zaczął się wchłaniać po 12tc..
Boli Cię jajnik mocno ?
No trzeba uważać żeby się nie zawinela ja mam zakaz seksu dźwigania i gwałtownych zmian pozycji no i powinna się wchłonąć ok 12 tcTa torbiel to cos groznego? Nie podala mi lekarka wymiarow tylko sie pytala czy cos mnoe boli. A ja w takiej euforii ze nic mnoe nie boli i ogolnie wszystko świetnie ale mnie kluja jajniki raz prawy raz lewy ale myslalam zw to normalne
Moje tsh = 0,717 i lekarz mówił że jest bardzo dobre, a wydawało mi się niskieDziewczyny ja juz jestem po wizycie.
Mam termin na 8.12 moja fasolka ma tetno plodu 2/0. Wynik badan wyszly bardzo dobre jedyne nad czym sie zastanawiam to tsh wyszlo mi 2,80 moj gin twierdzi ze jest ono prawidlowe bo w 1 trym norma jest od 2,70 - 4,99 jak myslicie ?