reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Hej kobietki mogę do Was dołączyć?:) Mam 32 lata mam synka 8 lat i dzisiaj tydzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test i pozytywny:)według om.termin wypada na 1 grudnia .Chcę w piątek iść do lekarza,ale nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze co myślicie?

Załączniki

• 20190331_190850.jpg
    20190331_190850.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 142
Ostatnia edycja:
Hej kobietki mogę do Was dołączyć?:) Mam 32 lata mam synka 8 lat i dzisiaj tydzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test i pozytywny:)według om.termin wypada na 1 grudnia .Chcę w piątek iść do lekarza,ale nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze co myślicie?
Mi tez kalendarz internetowy pokazuje 1.12 :) i moja doktor powiedziala, ze piatek to za wczesnie i zebym przyszla kilka dni pozniej...

Hej,
Też chętnie do Was dołączę. Przewidywany termin to 7/12. Starania trwały Ok 6 m-cy. Prawdopodobnie chodziło o wyregulowanie hormonów (tarczyca). Od stycznia byłam pod opieką Pani endokrynolog. I się udało. Jeżeli chodzi o objawy przed spodziewaną @ to były takie same jak zawsze u mnie + mdłości + wszędzie wszystko mi śmierdziało. Ale tak totalnie. Test zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ - i już nie było wątpliwości. Do lekarza wybieram się jak będzie 7-8 tydz z uwagi, ze akurat wypadła mi dość daleka podróż. Mam nadzieję, że wszystko będzie układało się jak najlepiej.
Ps. Mam 31 lat. To moja pierwsza ciąża.

Chyba się pożegnam dziś mam @ test negatywny. Następny cykl może się uda.
Zycze pięknych ciąż bez stresu trzymajcie się dziewczyny

Witam nowe mamuśki po tej zmianie czasu dobudzic się nie mogę A czas dzieciaki do szkoły zawieźć .
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry