reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
Hej kobietki mogę do Was dołączyć? Mam 32 lata mam synka 8 lat i dzisiaj tydzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test i pozytywnywedług om.termin wypada na 1 grudnia .Chcę w piątek iść do lekarza,ale nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze co myślicie?
Załączniki
Ostatnia edycja:
Mi tez kalendarz internetowy pokazuje 1.12 i moja doktor powiedziala, ze piatek to za wczesnie i zebym przyszla kilka dni pozniej...Hej kobietki mogę do Was dołączyć? Mam 32 lata mam synka 8 lat i dzisiaj tydzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test i pozytywnywedług om.termin wypada na 1 grudnia .Chcę w piątek iść do lekarza,ale nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze co myślicie?
martuśka0103
No właśnie, a chciałabym już iść jak serduszko bedziechyba lepiej jeszcze poczekaćMi tez kalendarz internetowy pokazuje 1.12 i moja doktor powiedziala, ze piatek to za wczesnie i zebym przyszla kilka dni pozniej...
Hej,
Też chętnie do Was dołączę. Przewidywany termin to 7/12. Starania trwały Ok 6 m-cy. Prawdopodobnie chodziło o wyregulowanie hormonów (tarczyca). Od stycznia byłam pod opieką Pani endokrynolog. I się udało. Jeżeli chodzi o objawy przed spodziewaną @ to były takie same jak zawsze u mnie + mdłości + wszędzie wszystko mi śmierdziało. Ale tak totalnie. Test zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ - i już nie było wątpliwości. Do lekarza wybieram się jak będzie 7-8 tydz z uwagi, ze akurat wypadła mi dość daleka podróż. Mam nadzieję, że wszystko będzie układało się jak najlepiej.
Ps. Mam 31 lat. To moja pierwsza ciąża.
Też chętnie do Was dołączę. Przewidywany termin to 7/12. Starania trwały Ok 6 m-cy. Prawdopodobnie chodziło o wyregulowanie hormonów (tarczyca). Od stycznia byłam pod opieką Pani endokrynolog. I się udało. Jeżeli chodzi o objawy przed spodziewaną @ to były takie same jak zawsze u mnie + mdłości + wszędzie wszystko mi śmierdziało. Ale tak totalnie. Test zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ - i już nie było wątpliwości. Do lekarza wybieram się jak będzie 7-8 tydz z uwagi, ze akurat wypadła mi dość daleka podróż. Mam nadzieję, że wszystko będzie układało się jak najlepiej.
Ps. Mam 31 lat. To moja pierwsza ciąża.
MamaT
Owocnych starań trzymam kciukiChyba się pożegnam dziś mam @ test negatywny. Następny cykl może się uda.
Zycze pięknych ciąż bez stresu trzymajcie się dziewczyny
martuśka0103
Powodzenia)trzymam kciukasydostałaś okres już?Chyba się pożegnam dziś mam @ test negatywny. Następny cykl może się uda.
Zycze pięknych ciąż bez stresu trzymajcie się dziewczyny
reklama
martuśka0103
Witaj to prawda ciężko z ciepłego łóżeczka wyjśćwzajemnieWitam nowe mamuśki po tej zmianie czasu dobudzic się nie mogę A czas dzieciaki do szkoły zawieźć .
Miłego dnia dziewczyny