reklama
brak..wyobraźni
Fanka BB :)
W takim razie, dzis mialam przerwe ale jutro wracam do mojej aktywności.
Tylko pamiętaj, podskoki, pajace itp ćwiczenia , bieg w miejscu nie są wskazane .. trening bez podskoków [emoji6] brzuszkow typowych i plankow i bicie serca nie powinno przekraczać 130 [emoji6] (niby mówią, ze 140 jest ok, ale więcej przemawia za tym, ze powinno być niżej niż 140)
Polecam Ci centrum sportowca na YT tam ma treningu dla kobiet w ciąży [emoji6]
Edyta Litwiniuk mentorka dla kobiet z brzuszkiem [emoji6] na insta np
Ostatnia edycja:
martuśka0103
Ja już rodziłam w grudniu dokładnie 1 grudniatermin miałam na 14 ale Synuś chciał wcześniej się pojawić Nie ma tragedii napewno lepiej niż w taki upał się męczyćMój syn jest z lipca, było tak gorąco w szpitalu, ze po porodzie (cc) modliłam sie o zimę. Takze moze ten grudzien nie taki zły
anieok
Ja z kolei mam dwójkę z lipca i trzecią z pazdziernika i zdecydownaie ten lipiec był lepszy. Raz że praktycznie po wyjściu ze szpitala odrazu spacerowaliśmy a dwa że chorób mniej. Córa z pazdziernika juz na przełomie listopada i grudnia leżała z zapaleniem płuc w szpitalu, bo starszak katar przyniósł.... Teraz najbardziej chciałam takie majowe, wiosenne. I sie udało termin miałam na 18tego maja. Niestety ktoś tam u góry miał inne plany dla mnie i maj sie zamienił w grudzień. Co nie zmienia faktu ze cieszę sie!
kasiaaaaaa
No super widac kreskeDzien dobry, kto juz na nogach? Ja zaraz pedze do pracy. Zrobilam ponownie test i zbyt wiele kreska nie pociemniała ale ewidentnie jest
kasiaaaaaa
No wlasnie mi w rodzinie kazdy mowi ze lato do rodzenia najlepsze pod tym wzgledem spacerow z maluszkiem itp. No ale wyszlo ze grudzień i jakos trzeba bedzie sobie radzicJa z kolei mam dwójkę z lipca i trzecią z pazdziernika i zdecydownaie ten lipiec był lepszy. Raz że praktycznie po wyjściu ze szpitala odrazu spacerowaliśmy a dwa że chorób mniej. Córa z pazdziernika juz na przełomie listopada i grudnia leżała z zapaleniem płuc w szpitalu, bo starszak katar przyniósł.... Teraz najbardziej chciałam takie majowe, wiosenne. I sie udało termin miałam na 18tego maja. Niestety ktoś tam u góry miał inne plany dla mnie i maj sie zamienił w grudzień. Co nie zmienia faktu ze cieszę sie!
anieok
No to mamy podobną sytuację. i fakt ani w tym roku ani w kolejnym wakacje nas nie ominąPlus narodzin w grudniu będzie taki że na lato dziecko będzie już dość duże i można jechać na jakies wakacje . Też miałam termin na maj ale niestety nie było mi dane więc cieszę się z grudnia
Byłam na wakacjach z 3 tygodniowym noworodziem. I o ile małe dziecko nie było wielkim wyzwaniem o tyle polog był mega niekomfortowy.
reklama