reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja na razie, oprócz bolących piersi nie mam zadnych objawów.
Dziewczyny a czy Wy cwiczycie w ciazy? Bo ja do wczoraj bylam disc aktywna fizycznie i sie zastanawiam czy moge nadal ćwiczyć

Ja ćwiczę normalnie 3-4 razy w tyg po około 30-40 min
Zrezygnowałam tylko z intensywnych interwałów , a tak to normalnie ..
Jeżeli ćwiczyłas przed ciąża to jak najbardziej można.. tylko jeżeli jest wszystko ok, jeżeli są zagrożenia jakieś to trzeba zrezygnować ..

Dokładnie, obojętnie oby wszystko było w porządku.
My na początku starań chcieliśmy zaplanować żeby poród był na czerwiec/lipiec
A po ponad 3 latach starań i bieganiach po lekarzach, badaniach, zastrzykach cieszymy się, że się udało [emoji173]️[emoji173]️
Mój syn jest z lipca, było tak gorąco w szpitalu, ze po porodzie (cc) modliłam sie o zimę. Takze moze ten grudzien nie taki zły

Dzien dobry, kto juz na nogach? Ja zaraz pedze do pracy. Zrobilam ponownie test i zbyt wiele kreska nie pociemniała ale ewidentnie jest :D

Załączniki

• 20190412_061245.jpg
    20190412_061245.jpg
    929,1 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry