reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny ja dzis tragiczny dzien mam. Od tego wieczornego budyniu jest mi ciagle nie dobrze. Mdli mnie jak nie zjem a jesc mi sie w ogole nie chce mam zgage i do tego boli mnie glowa. To tak bedzie mnie mdlilo ? Juz moze jak bymsie zwymiotowala too by przeszlo na jakis czas a tak do dupy. W zasadzie caly dzien zdychalam.lezac dopiero teraz wstalam na chwile zjesc ale znowu mi bleee

reklama
Drogie mamy! Gdzie sprawdzałyście termin w necie? Mi pokazuje roznie... według OW 15 grudnia. Wedlug OM 13 a nawet 24 grudnia... co kalkulator to inaczej .. wiem ze po usg sie stwierdza co i jak ale na to jeszcz3 zaczekam [emoji4]

Ja na razie, oprócz bolących piersi nie mam zadnych objawów.
Dziewczyny a czy Wy cwiczycie w ciazy? Bo ja do wczoraj bylam disc aktywna fizycznie i sie zastanawiam czy moge nadal ćwiczyć

Drogie mamy! Gdzie sprawdzałyście termin w necie? Mi pokazuje roznie... wedlug OW 15 grudnia. Wedlug OM 13 a nawet 24 grudnia... co kalkulator to inaczej .. wiem ze po usg sie stwierdza co i jak ale na to jeszcz3 zaczekam [emoji4]
Mi raz wychodzi 5 tydz a raz 6 tydz tak na prawde po beta niby mi lekarz okreslil ale wyjdzie to tak na prawde na usg.

Ja na razie, oprócz bolących piersi nie mam zadnych objawów.
Dziewczyny a czy Wy cwiczycie w ciazy? Bo ja do wczoraj bylam disc aktywna fizycznie i sie zastanawiam czy moge nadal ćwiczyć
Ja biegalam przed ciaza i jezdzilam rowerem dosc daleko do pracy ale lekarz mi zabronil do 3 mc. I powiem wam ze ciezko bez ruchu takiego przyzwyczajenia robia swoje ale dzis to i tak noga bym nie ruszyla nawet.

Drogie mamy! Gdzie sprawdzałyście termin w necie? Mi pokazuje roznie... wedlug OW 15 grudnia. Wedlug OM 13 a nawet 24 grudnia... co kalkulator to inaczej .. wiem ze po usg sie stwierdza co i jak ale na to jeszcz3 zaczekam [emoji4]
Ja preglife i pregnancy:)Ale dopiero na wizycie się okaże co w trawie piszczy haha

reklama
Do góry