reklama
PaniAg
Fanka BB :)
Hej jak tam po długim weekendzie. Moje noce ciut lepiej ale w dzień ciężko. Mam straszne zadyszki, duszno mi. Noga która puchnie niestety też boli W środę lekarz zobaczymy
Sypiemy sie powoli Mnie bola biodra tak jak po dlugiej jezdzie na rowerze. Wieczorem kiedy wstaje z pozycji lezacej siedzacej.
Macica juz uciska na wszytko cos sie da a do tego mam zatkane zatoki. W przyszłym tygodniu zrobie morfologie i mocz i zobaczymy co tam sie dzieje.
nicola27
Witam w poniedziałek. My pierwszy raz od dawna zaszalelismy i spalismy do 10. Szok. Ja śpię ostatnio dobrze lub za dobrze. Jak wcześniej wstawiam nawet 5 razy w nocy tak teraz coraz mniej dziś tylko raz..
Od dwóch dni zaczynam dziwnie się zachowywać. Nie mogę znaleźć swojego miejsca Po bolewa mnie brzuch (skurcze) nie mogę siedzieć ani leżeć tylko snuje się po mieszkaniu. Lub 'chodzę - bujam" się w jednym miejscu.
Od dwóch dni zaczynam dziwnie się zachowywać. Nie mogę znaleźć swojego miejsca Po bolewa mnie brzuch (skurcze) nie mogę siedzieć ani leżeć tylko snuje się po mieszkaniu. Lub 'chodzę - bujam" się w jednym miejscu.
Cześć przyszłe mamusie, mogę się przytulić do Was? Termin mam na 12 grudnia .Ciąża zagrożona i lekarze przepowiadają wcześniejsze rozwiązanie . Od 15 tc mam pessar . Czuję że to już nie długo, chyba zaczynam się bać Dodam że mam 15 letniego syna i 36 lat.
MatkaPolka85
O siarę zapewne Ci chodzi.Tak mam.U mnie dość wcześnie się zaczęło bo ok 20 tcMam pytanko macie już pokarm?
Kacprysiowo
Moderatorka
Mariolka witaj.
Widze dziewczyny ze nie tylko ja już zaczynam postękiwac. Mnie jednak najbardziej dokuczają pachwiny i mały już mi ciazy, od czasu do czasu zajmuje mnie w grazynie albo okolicach raczej.
Widze dziewczyny ze nie tylko ja już zaczynam postękiwac. Mnie jednak najbardziej dokuczają pachwiny i mały już mi ciazy, od czasu do czasu zajmuje mnie w grazynie albo okolicach raczej.
reklama
Anet29
Cześć przyszłe mamusie, mogę się przytulić do Was? Termin mam na 12 grudnia .Ciąża zagrożona i lekarze przepowiadają wcześniejsze rozwiązanie . Od 15 tc mam pessar . Czuję że to już nie długo, chyba zaczynam się bać Dodam że mam 15 letniego syna i 36 lat.
Witamy ja dzis mialam wizyte i swoje pierwsze ktg na ktorym zero skurczow ogonie to znowu mi sie pojawil urobilinogen w moczu i ponownie mam zlecone proby watrobowe, chyba nawet doktor juz nie rozumie co to sie dzieje i skad sie to bierze