reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witajcie
Jestem tutaj nowa. Termin mam na 2 stycznia, ale juz wiem, że będę miała CC i urodze dzidzie po świętach.
To moja druga ciąża, po latach, córka ma 13 lat.
Jestem trochę przestraszona jak to będzie, bo zapomnialam jak to było pierwszy raz.
Na stałe mieszkam w Anglii, scan polowkowy będę miała w 20 tygodniu ciazy.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie
Dagmara
uwo990bvub37pc44.png

Witajcie
Jestem tutaj nowa. Termin mam na 2 stycznia, ale juz wiem, że będę miała CC i urodze dzidzie po świętach.
Jestem trochę przestraszona jak to będzie, bo zapomnialam jak to było pierwszy raz.
Dagmara
uwo990bvub37pc44.png
Witaj☺

Witajcie nowe mamusie [emoji4] ja troche przystopowalam z netem ale na bieżąco staram sie czytać o czym dyskutujecie [emoji4] my wczoraj mieliśmy ognisko i kiełbaski w lesie, a dzisiaj grill w ogródku. Żal mi dzis wracać do miasta [emoji20] maluch chyba troche do góry poszedł bo poczułam dzis kopniaki w okolicach pępka. Fajnie czuc go jak cos zjem, albo jak puszczam kołysankę do spania to tez sie rusza [emoji4] no i czasem na dzien dobry mnie przywita [emoji4] ale uparciuch nie chce dać sie tacie poczuć ;D jak na złość przestaje wtedy kopać. Miłego dnia [emoji4]

Dzień dobry w niedziele:)
Witam nowe mamusie:happy2:
Ja w nocy tez spac nie moglam a teraz jestem strasznie zmeczona ......
Mam w planach dzisiaj zrobic porządki i pierwsze pranie Michalinkowych ciuszkow:)

Ja tez nie moge spac. Syn pojechal na wakacje z babcia przed chwilą . Smutno mi ale co bedzie ze mna siedział i sie męczył. Ja nigdzie jeźdZić nie mogę. Niech teoche ma wakacji. Milej niedzieli dziewczyny!
Odpoczniesz i Ty!! Zatesknisz , ciesz sie chwilami dla siebie[emoji8]
Witajcie
Dagmara
uwo990bvub37pc44.png
Witaj witaj[emoji8]
Witajcie nowe mamusie [emoji4] ja troche przystopowalam z netem ale na bieżąco staram sie czytać o czym dyskutujecie [emoji4] my wczoraj mieliśmy ognisko i kiełbaski w lesie, a dzisiaj grill w ogródku. Żal mi dzis wracać do miasta [emoji20] maluch chyba troche do góry poszedł bo poczułam dzis kopniaki w okolicach pępka. Fajnie czuc go jak cos zjem, albo jak puszczam kołysankę do spania to tez sie rusza [emoji4] no i czasem na dzien dobry mnie przywita [emoji4] ale uparciuch nie chce dać sie tacie poczuć ;D jak na złość przestaje wtedy kopać. Miłego dnia [emoji4]
Te kopniaki to najlepsze co moze być przez cala ciaze [emoji7] ja w nocy spac nie mogę tez przez to jak bombarduje. A najbardziej lubi mój pęcherz [emoji33]

Witam
Ja również dołączam do grona niespiacych w nocy. Jestem u mamy i za nic nie mogłam usnąć, ciągle mi było źle i niewygodnie, nogi kręciły Tak mocno że to chyba przez to, plus mega gorąco i pełnia i mam powód. Jestem padnięta.

Cześć dziewczyny! Nowe i te stare ;).
Ja tez dziś kiepsko spałam przez tą pełnie. I jeszcze wczoraj się z moim pożarłam i musiałam sobie poryczeć. Hormony wariują i w tej ciąży nie mogę się uspokoic jak już się zdenerwuje :(.
@natka100 nie martw się. Pomyśl o sobie :). Mój jutro jedzie do Warszawy z babcią na 2 dni i tez nie lubię jak go z nami nie ma ale tez się cieszę ze coś zobaczy i wiem ze krzywda mu się nie stanie.
Dzień dobry w niedziele:)
Witam nowe mamusie:happy2:
Ja w nocy tez spac nie moglam a teraz jestem strasznie zmeczona ......
Mam w planach dzisiaj zrobic porządki i pierwsze pranie Michalinkowych ciuszkow:)
Już pierzesz? Będziesz potem jeszcze raz prała?

Miłego dnia :):):)

reklama
Eklarka to chyba naszym panom hormony buzuja, ja z moim mężem tez mamy ciche dnia, ale płakać przez niego nie zamierzam! Szkoda mi życia na łzy, nie warto!

Natka korzystaj i odpoczywaj.

U Nas dzis deszczyk pada, jest chlodniej ale ruchu powietrza nie ma.

Do góry