reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
My dzisiaj na obiadek mamę na rybkę zabieramy. Rybka, suróweczka i frytki [emoji14] i do tego soczek z wyciśniętych pomarańczy. Uwielbiam rybkę w tym miejscu.
Link do: Górecznik Karczma, Hotel, Rodzinny Park Przygód i edukacji
Mmm ja wczoraj miałam leszcza na obiad więc dziś już rybka odpada, choć nie powiem zjadłabym pstrąga pieczonego, ale dobrego jadł kiedyś jak byłam w Bieszczadach.
Dziś może jakiś indyk, czekam az z zakupów wróci.

Hejo!!! U mnie od rana gorąco, miałam właśnie jechać z mama do galeri coś sobie kupić do ubrania, I zaczęło padać, burza idzie to się schłodzi trochę. Ja dziś na obiad makaron kokardki z kurczakiem szpinakiem i suszonymi pomidorami.:) Witam nowe mamusie;)

Ja mam ten termin na 31 grudnia i mam nadzieje ze na grudzien sie zalapie. Wiadomo ze styczen to juz po sietach itd ale ja jestem z koncowki roku i np nadal mowie ze mam 33 a nie 34 lata haha;) bo mam. A miedzy dziecmi by bylo 2 lata wedlug rocznikow:D

W pierwszej ciazy balam sie zeby nie urodzic 29 lutego...udalo sie:D

Cześć dziewczyny! Nowe i te stare ;).
Ja tez dziś kiepsko spałam przez tą pełnie. I jeszcze wczoraj się z moim pożarłam i musiałam sobie poryczeć. Hormony wariują i w tej ciąży nie mogę się uspokoic jak już się zdenerwuje :(.
@natka100 nie martw się. Pomyśl o sobie :). Mój jutro jedzie do Warszawy z babcią na 2 dni i tez nie lubię jak go z nami nie ma ale tez się cieszę ze coś zobaczy i wiem ze krzywda mu się nie stanie.

Już pierzesz? Będziesz potem jeszcze raz prała?

Miłego dnia :):):)
Powiem tak jak zdążę to tak ale ja mam obawy ze nie doczekam grudnia a niestety nie ma nikogo kto by mnie w tym wręczył wiec we nie ryzykować ze nie bede miala w czym dziecka ze szpitala przywieźć

reklama
Dajcie kawałek burzy ! Blagam. U mnie taka duchota bo rejon najcieplejszy i caly dzien dzis mi sie w glowie kreci [emoji24][emoji24][emoji24] juz nie wiem co ze soba zrobić. Nie spie po nocach a w dzien jak zombie ledwo na nogach stoje. Ale juz jesteśmy po obiedzie to sie polozylam na chwile. Robilam mielone dla mężucha i pulpety dla mnie i chłopaków bo oni nie lubia kotletow a ja wolw bo gotowane i zgagi nie mam tak jak po smażonym. Do tego kapustka modra [emoji23][emoji123] chlopcy cale szczęście zajmuja sie soba jak im powiedziałam ze zle sie czuję. Jutro mam wizytę i sie okazuje ze mezu chyba nie zdąży z pracy wrócić[emoji22] pojde sama najwyżej. On będzie bardziej cierpiał bo lubi podglądać Jędrka.

Do góry