reklama
lucalew
Fanka BB :)
Witaj i rozgosc się [emoji3]Witajcie
Jestem tutaj nowa, mam 34 lata, obecnie 19 tydzien ciazy. To moja druga ciąża, ale pierwszą poroniłam w 6 tygodniu. Stąd też boje sie teraz o moje dzieciątko. Jaak sie ostatnio okazało, to będzie wymarzona córeczka. Termin mam na 21 grudnia i juz sie nie moge doczekać...jakoś nie dochodzi do mnie, że naprawde tym razem moze się udać ...ale mocno chce w to wierzyć...
Początek ciąży był okropny, wylądowałam na tydzien w szpitalu, mocne zapalenie układu moczowego, wysoka gorączka..mimo to moja malutka dała rade, prenatalne wyszły dobrze, a teraz 8 sierpnia czekają mnie połówkowe.
Od połowy maja jestem juz na l4, do tej pory żyłam na większych obrotach, praca zajmowała mi dużo czasu...wiec teraz przeokropnie się nudze puzzle i książki zabierają mi troche czasu...no a teraz postanowiłam też uaktywnić się na forach...miło będzie, jak mnie tu przyjmiecie
postaram się przejrzeć wątek, żeby Was też troche poznać...a tymczasem pozdrawiam
HappyElephant
Najchętniej to bym przenosiła do stycznia. Mam syna z marca 2017 i różnica wieku rocznikowo dwóch lat byłaby sensowniejsza, niż „rok po roku”, tak jakoś dziwnie w przypadku 21 miesięcy Nie chcę też, żeby młodsze dziecko było poszkodowane, że w okolicy Gwiazdki nie ma czasu na urządzenie mu prawdziwych urodzin.Ooo to fajnie
Mysle, ze z racji tego, że jestem niecierpliwa, wolałabym wczesniej.. Ale nie za duzo, co by malutka nie musiala lezec w szpitalu dluzej niz normalnie. Wolałabym święta spedzic z nią w domu.
A Ty?
I czy Wy juz kupujecie jakies wyprawki, ciuszki? Ja mialam nie zapeszac i czelac z najdrobniejszymi nawet rzeczami conajmniej do pazdziernika ale w sklepie oczy same lecą na dział dzieciecy i juz kilka ubranek kupilam..
Mnie to ucieszy wszystko poza drugą połową grudnia... Więc z tym 21.12 to trafiłam jak kulą w płot
Nic nie kupuję, bo nie znam płci. Mam wszystko po synu, również mnóstwo ubrań chłopięcych i uniwersalnych. Jak już będę wiedziała, kto się w środku chowa, dokupię pewnie parę ciuszków, ale raczej dla kaprysu, niż z faktycznej potrzeby.
Ostatnia edycja:
MamaXTrzy
Witaj z nami[emoji8] wszystko będzie dobrze zobaczysz[emoji8]Witajcie
Jestem tutaj nowa, mam 34 lata, obecnie 19 tydzien ciazy. To moja druga ciąża, ale pierwszą poroniłam w 6 tygodniu. Stąd też boje sie teraz o moje dzieciątko. Jaak sie ostatnio okazało, to będzie wymarzona córeczka. Termin mam na 21 grudnia i juz sie nie moge doczekać...jakoś nie dochodzi do mnie, że naprawde tym razem moze się udać ...ale mocno chce w to wierzyć...
Początek ciąży był okropny, wylądowałam na tydzien w szpitalu, mocne zapalenie układu moczowego, wysoka gorączka..mimo to moja malutka dała rade, prenatalne wyszły dobrze, a teraz 8 sierpnia czekają mnie połówkowe.
Od połowy maja jestem juz na l4, do tej pory żyłam na większych obrotach, praca zajmowała mi dużo czasu...wiec teraz przeokropnie się nudze puzzle i książki zabierają mi troche czasu...no a teraz postanowiłam też uaktywnić się na forach...miło będzie, jak mnie tu przyjmiecie
postaram się przejrzeć wątek, żeby Was też troche poznać...a tymczasem pozdrawiam
Ale masz brzuszek śliczny [emoji8][emoji7][emoji7][emoji7]A My w Wiśle wyladowalismy dzis, pobiegalam po gorkach troche [emoji14] mala grzecznie spala,a teraz szaleje zmwczone jestem, a jeszcze seksu bym chciala albo cos..M juz sie smial " no tak, weekend jest " [emoji14] gupi...Zobacz załącznik 882556
Ja spać nie moge.... [emoji53] nie moglam zasnac z gorąca a teraz się obudziłam bo mi za goraco i zaczelam myslec. No ale pełnia jest to wiedzialam ze tak będzie. Pewnie chwilę poleze i zasne. Oby [emoji23]
Mika1983
Początkująca w BB
Witaj☺Witajcie
Anet29
Ooo to fajnie
Mysle, ze z racji tego, że jestem niecierpliwa, wolałabym wczesniej.. Ale nie za duzo, co by malutka nie musiala lezec w szpitalu dluzej niz normalnie. Wolałabym święta spedzic z nią w domu.
A Ty?
I czy Wy juz kupujecie jakies wyprawki, ciuszki? Ja mialam nie zapeszac i czelac z najdrobniejszymi nawet rzeczami conajmniej do pazdziernika ale w sklepie oczy same lecą na dział dzieciecy i juz kilka ubranek kupilam..
Witaj teraz juz bedzie dobrze
Ja ubranka zaczelam kupowac juz po prenatalnych teraz juz plci jestem na 100% pewna to dopiero sie zacznie
Anet29
A ja sie obudzilam patrze a juz jasno, sprawdzam godz 6 no ekstra, a ja wczoraj mialam jeszcze glowe umyc, ziemniaczki jeszcze zrobic a zasnelam usypiajac dzieci w dodatku zatkalo mi ucho :/ i sama nie wiem co z nim zrobic bo to chyba od zatok.
Anet moze pomoga te specyfiki do uszu, wypadla mi nazwa z glowy.. ale rozpuszczają dobrze to co w uchu zalega. W aptece na pewno doradzą. Albo mozesz przeplukac ucho duzą strzykawka z letnia woda. Tylko nie celujac w bebenek a ściankę. Męzowi czasem tak robie, bo ma stale problemy z uchem, bo ma cos tam zwezone .
A jak ucho boli, to lepiej to lekarza, bo moze to jakis stan zapalny..
reklama
Anet29
Anet moze pomoga te specyfiki do uszu, wypadla mi nazwa z glowy.. ale rozpuszczają dobrze to co w uchu zalega. W aptece na pewno doradzą. Albo mozesz przeplukac ucho duzą strzykawka z letnia woda. Tylko nie celujac w bebenek a ściankę. Męzowi czasem tak robie, bo ma stale problemy z uchem, bo ma cos tam zwezone .
Nie nie ucho mnie wogole nie boli, a przynajmniej jak narazie, ale zatoke mam zatkana moze przez to, pozniej kaze mezowi zeby mi wlasnie wyplukal zobaczymy moze akurat pomoze